Käimistugi tegeluskeskus

142,28 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Kaasaegne ja stiilne tegevuskeskus käimistugi, mis on mõeldud väikelastele, kes õpivad tegema esimesi samme. Ilmast inspireerituna oleme kaasanud peegli poole pöörduva päikese, pöörleva tuuleveski, helmestega vikerkaaretraadist mänguasja, pilve peal plõksuva poolkuu, väikese lumehelitekitaja, libiseva jääkaru näo ja lumehelbe , aken, mis avaneb lumejänkule, väljalõigatud vars, millega mööda kettaid jooksutada, kõigil neljal küljel illustreeritud pöörlevad kuubikud ja väike pöörleva nupuga aken erinevate illustratsioonide paljastamiseks.

Kaasas 4 kujusortijat käru ühel küljel ja teisel 3 pöörlevat hammasratast. Tagaküljel olev riidest varikatus pakub lisaruumi.

Valmistatud jätkusuutlikust kummipuidust ja vastutustundlikult hangitud vineerist, värvitud pehmete mittetoksiliste värvidega ja illustreeritud uhkete ainulaadsete illustratsioonidega.

See mänguasi, mis sobib ideaalselt väikelapse esimesteks sammudeks, suurendab enesekindlust ja enesehinnangut ning parandab peen- ja jämedat motoorseid oskusi.

Sobib vanusele 18 kuud.

Mõõdud 38,5cm x 38,5cm x 50,7cm.

Kogus
Tellimine 1-4 nädalat