• Allahinnatud
  • Uus

Pesakiik roheline/must 120 cm

89,95 €
71,96 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

SUUR ISTE - kiigel on EPE vahuga kaitstud terasraamist lai ümar iste, sees on tugev PP võrk. See on valmistatud 600D Oxfordi kangast, mis tagab turvalise mängimise. Tänu 10 mm paksuste punutud köite kasutamisele on võimalik kanda kuni 150 kg. See tagab turvalisuse ja võimaldab ka täiskasvanutel rõõmuhetki kogeda. See on ideaalne lahendus suurele perele. Selle suuruse ja kuju tõttu sobib see mitmele inimesele.

KIIRE PAIGALDAMINE – kurepesa on lihtne ja kiire paigaldada. Komplekti kuuluvad rõngaste kujul olevad köieotsad, mis parandavad oluliselt seda protsessi, mis vanematele ei meeldi. Te ei pea otsima lisaosi spetsialiseeritud veebi- või statsionaarsetest kauplustest. Kõik vajalik kiige tõrgeteta kokkupanemiseks on komplektis.

KÕRGUSE REGULEERIMINE - kiigel on nööri reguleerimise võimalus, selle maksimaalne pikkus on 170 cm. Tänu sellele sobib kiik suurepäraselt nii väikestele (madalamat kasvu) kui ka suurematele lastele. Nii on lihtsam turvaliselt peale ja maha minna. Tugevad 10 mm paksused punutud köied tähendavad, et te ei pea kiigel mängides oma laste pärast muretsema.

VASTUPIDAV ILMASTINGUTELE - kiik on valmistatud materjalidest, mis on vastupidavad ilmastikutingimustele ja kuivavad kiiresti. Tänu sellele saab seda ohutult õue jätta ka ebasoodsate ilmastikutingimuste korral. See annab kindlustunde, et isegi kui sajab vihma või puhub väga tugev tuul, ei pea kohe kiike alla võtma ja majja või garaaži/keldrisse panema.

SPETSIFIKATSIOON

värvus: roheline-must

kangas: oxford 600D (ilmastikukindel)

raam: raud + EPE

võrk: PP - polüpropüleen

maksimaalne koormus: 150 kg

mõõdud: 4,5 x 120 x 170 cm

trossi paksus: 10 mm

kiige kaal: 4,05 kg

kaal koos pakendiga: 4,85 kg

KAASA:

kiik

paigalduskomplekt

Moodne kurepesa stiilis kiik on ideaalne mänguasi teie lapsele. See sobib suurepäraselt päikesepaistelisteks päevadeks ja on praktiline kaunistuseks mänguväljakule, aeda või terrassile. See on suurepärane võimalus tundide kaupa õues lõbusalt aega veeta. See pakub teie lapsele palju rõõmu ja füüsilist tegevust. Tootel on vastupidav vahtkattega metallist velg, mille sees on tugev võrk. Kogu asi on viimistletud veekindla Oxford 600D materjaliga. Kiik on äärmiselt kindel – talub kuni 150 kg raskust. Lisaks on pesas paigaldamiseks 10 mm paksused metallrõngastega põimitud köied. Tänu nende reguleeritavusele saate kiike hõlpsalt kohandada vastavalt lapse pikkusele ja vanusele.

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.