• Uus

Meigikohver

24,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Meigikomplekt. Kohver. Huulepulk. Huuleläige

Iga väike tüdruk tahab tunda end oma emana, ühel hetkel hakkab teda huvitama välimus, meik ja mood, selliste komplektide jaoks on viimane aeg. Nüüd saab ta lasta oma kosmeetikakomplekti peita ja paigutada kaunisse roosasse südamekarpi. Tänu mängule arenevad teie lapses kaks omadust: loovus ja kujutlusvõime.

Komplekti kuuluvad küüned, küünelakid, huulepulgad ja kaunid sõrmused. Need on vaid mõned kosmeetikatooted, mis karpi mahuvad. Selle mõõtmed võimaldavad teil mahutada palju rohkem meigitooteid. Pärast küünelaki pealekandmist oodake mõni minut, kuni see kuivab. Kunstküünte moodsad värvid ja mustrid võimaldavad teil luua laheda maniküüri. Lauvärvid ja huulepulgad loovad ilusa meigi sõpradega väljas käimiseks. Suurel kosmeetikakarbil on käepide, tänu millele saame seda ühest kohast teise liigutada.

Kosmeetika on loodud olema ohutu ja kahjutu, ei sisalda parabeene. Meigi eemaldamiseks pühkige seebi ja sooja veega salvrätiku või vatipadjaga maha.

Tee oma väikesele printsessile kingitus!

Ilukomplekti elemendid:

- lauvärvipalett peegliga

- 2 huuleläiget

- 2 huulepulka

- 2 küünelakki (lilla ja roosa)

- 14 kunstküünt

-2 ilusat sõrmust südamekujuliste briljantidega

Karbi mõõdud:

20 cm x 13,5 cm x 19 cm

sügavus: 15 cm

Ilukomplekt on valmistatud vastavalt EN 71 standardile, samuti on see märgistatud CE sertifikaadiga. Komplekt on mõeldud kõigile üle 5-aastastele väikestele printsessidele.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva