• Uus

Ehete meisterdamise komplekt

19,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

EHTEKOMPLEKT – see ainulaadne komplekt meeldib kindlasti igale tüdrukule, kellele meeldivad ehted. Komplekti kuulub palju muinasjutuliselt värvilisi erineva kuju ja värviga ripatseid. Tänu neile saab teie laps seda teha oma kaunistuste, käevõrude või kaelakeedega, mille ta kingib kellelegi lähedasele või kannab seda ise.

KAASAS LUKUGA KARP - komplekt on kerge ja käepärane, mis tähendab, et laps saab selle lihtsalt lasteaeda, sõbra juurde või aeda kaasa võtta. Kogu komplekt on pakendatud ilusasse lukuga karpi, lisaks on lahtrid, konksud ja ruum ripatsite jaoks. See võtab vähe ruumi ning selle ladustamine ja transportimine on lihtne. Lisaks saad kogu asja panna komplekti kuuluvasse kingikotti ja kinkida tütrele Niguliste päevaks või sünnipäevaks.

VÕIMAS KOMPLEKT - 69 elemendist koosnev komplekt võimaldab teie lapsel luua muinasjutuliselt värvilisi erineva kujuga ja erinevate motiividega käevõrusid ja kaelakeesid. Komplekti kuuluvad 3 kaelakee alust ja 3 käevõru, millele paned helmed ja ripatsid.

ÕPPIMINE JA LÕBU - helmestega mängimine avaldab positiivset mõju lapse arengule, kujundab tema kunstioskusi koos kujutlusvõime arenguga, harjutades keskendumist; arendab käelisi oskusi ja ergutab loovust ning eakaaslastega mängides õpetab rühma koostööd ning parandab sotsiaalseid ja lõimumisoskusi.

SPETSIFIKATSIOONID

värv: mitmevärviline

käevõru pikkus: 15 - 20 cm

kaelakee pikkus: 40 – 45 cm

karbi mõõdud: 9,5 x 9,5 x 5 cm

KAASAS

3x käevõru

3x nöörkett

20 x ümmargune ripats

20 x lamedad ripatsid

21 x figuurripatsid

1x ümbris

1 x kaunistuskott

Loominguline komplekt tüdrukutele mõeldud käevõrude ja ripatsidega kaelakeede valmistamiseks võimaldab lastel nautida tunde lõbusaid ja lõputuid ideid. Oma kaunite ehete käevõrude ja kaelakeede loomiseks. Laps saab arendada oma kujutlusvõimet ja loovust. Tüdrukud saavad luua DIY käevõrude või kaelakeede mis tahes kombinatsioone ja konfiguratsioone.

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.