• Uus

Küünelakkide komplekt 12 tk

14,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Beauty Nail Polish Set 12 Pieces Colors Glitter

Kingi oma väikesele küünekunstnikule maagiline küünelakkide komplekt, mis viib ta ükssarvikute maailma. See komplekt ei ole ainult küünelakid, see on loominguline seiklus värvide ja fantaasiamaailmas.

Komplektis on 12 erinevat värvi küünelakki, mille hulgas on õrna tooni roosa, türkiis ja lilla, mis sobivad ideaalselt väikestele tüdrukutele. Veelgi enam, komplekti kuuluvad sädelevad küünelakid, mis lisavad teie küüntele maagilist sära ja võluvat elegantsi.

Selle komplekti peateemaks on ükssarved, mis on paljude tüdrukute lemmiktegelased. Ükssarved on maagia, unistuste ja salapäraste seikluste sümbolid. See komplekt võimaldab lastel astuda nende maagiliste olendite maailma ja luua oma küüntele ebatavalisi mustreid.

Komplekti kuuluvad küünelakid on loodud spetsiaalselt lastele, mis annab vanematele kindlustunde, et nende väikesed küünekunstnikud saavad nautida turvalist lõbu.

Andke oma lapsele võimalus väljendada oma loovust ja ühendada ta iga pintslitõmbega ükssarvikute maagilise maailmaga. See pole lihtsalt kosmeetikakomplekt, see on kutse värvide ja fantaasiamaailma, kus igast küünest saab unistuste lõuend.

Pakendi suurus:

25 cm x 18,5 cm x 3 cm

Sellel on CE sertifikaat ja see vastab EN71 standardile. Mõeldud üle 8-aastastele lastele.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva