• Uus

Küünelakid 4 tk

7,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Ilukomplekt värvilised küünelakid, 4 tükki Ükssarved

Tere tulemast ilukomplekti maagilisse maailma – ideaalne kingitus väikestele printsessidele ja iluarmastajatele. Meie komplekt annab teie väikesele printsessile ainulaadse tööriistakomplekti, et väljendada oma loovust ja viia ta maagiat täis muinasjutumaailma.

Meie ilukomplekt sisaldab nelja võluvat õrnas värvitoonis küünelakki: roosa, lilla, türkiissinine ja lilla säraga. Iga värv on ainulaadne ja võimaldab teie lapsel väljendada oma individuaalsust. Nüüd võivad teie väikesel printsessil olla küüned, mis sobivad tema muinasjutulise kujutlusvõimega.

Kuid see pole veel kõik – kõik need võluvad küünelakid on kaunistatud ükssarviku motiiviga. Tänu sellele saab teie laps tunda end tõelise printsessina muinasjutust, kes on tänu küüntele viidud ükssarvikute maagilisse maailma. See ei ole ainult küünehooldustoode, see on ka inspireeriv element lugude ja seikluste loomiseks.

Küünelakkide mütsid on spetsiaalselt kaunistatud glitteriga, mis annab neile täiendavat sära ja võlu. Igast pudelist saab väike aare, mis äratab teie väikese kunstniku kujutlusvõime.

Meie küünelakid loodi kõige nooremaid kasutajaid silmas pidades, neid on ohutu ja lihtne kasutada. Küünte värvimisest saab nauding ja lõpptulemus on puhas maagia!

Pakendi suurus:

Mõõdud 17,5 x 16 cm x 3 cm

Sellel on CE sertifikaat ja see vastab EN71 standardile. Mõeldud üle 8-aastastele lastele.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva