• Uus

Pealeistutav tõukeauto signaaliga, must

39,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Sõitmine on multifunktsionaalne mänguasi teie väikelapsele. See on mõeldud lapsele, kes suudab iseseisvalt jalgadega maast lahti lükata. Mänguauto kasvab koos teie lapse ja tema oskustega. Lükatav mänguasi sobib suurepäraselt nii koju kui ka õue või aeda. Esitletava sõiduki kasutamine mitmeaastastele igapäevastes mängudes mõjutab nende arengut tohutult. Rattur toetab lapse mitme kehaosade koordinatsiooni korraga, arendades lihaseid ja mis on sama oluline, toetades iseseisva stabiilse kõndimise õppimist. Musta tõukeautoga sõitmine aitab teie lapsel mõista, mis on kiirus, vahemaa või suund.

Laste minisõiduk on disainitud pöörates tähelepanu pisimatele detailidele. Esitulede ja võrekujulised kleebised jätavad mulje realistlikust autost. See on valmistatud kergest plastkonstruktsioonist, mis on väga tugev ja vastupidav. Väikelaps QX-3399-2 saab temaga jalutuskäikudel kaasa sõita. Rooli keskel on sarvepiuksin, mis annab teada, et väike juht on teel. Auto tagaosas on tugi, mis takistab auto tahapoole kaldumist.

Sõiduki mõõtmed:

46 cm x 22 cm x 33 cm

Istme mõõdud:

12 cm x 20 cm

Rooli läbimõõt:

16 cm

ratta läbimõõt:

11 cm

Kõrgus maapinnast:

- Istme kõrgus: 18 cm

- lenkstangi: 30 cm

Pakendi mõõdud:

50 cm x 22 cm x 18 cm

Sobib lastele vanuses 18 kuud ja vanemad. Vastab EN71 standardile. Mänguasi on valmistatud sertifitseeritud materjalist.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva