BERG GO² Sparx Red kartauto 2in1

121,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Tuntud ja auhinnatud BERG G02 on nüüd saadaval põnevates uutes ja pilkupüüdvates värvides. Revolutsiooniline GO2 on ainulaadne kombinatsioon sõitjast, tõukurist, maastikurattast ja kardist ühes. Esimeses etapis on GO2 hästi läbimõeldud tõukur. Eest lai lisastabiilsuse tagamiseks ja kitsas tagant, et teie laps õpiks hõlpsalt sõitma. Esimeses faasis õpib laps juhtima ja koordineerima. Teises etapis muutub GO2 kardiks. Pöörake pedaalid välja ja teie laps õpib pedaalima. Pika tekstuuriga iste ei pea olema reguleeritav; GO2see lihtsalt kasvab koos lapsega. Detailid, nagu pehmed käepidemed ja laiemad rehvid, annavad GO2-le viimase lihvi.

-Mõeldud lastele vanuses 10 kuni 30 kuud

- Kuni 20 kg.

- Tänu õhukesele tagumisele disainile ja kokkupandavatele pedaalidele õpivad lapsed sissetõmbamisel kiiresti juhtima ja juhtima.

- Kas olete järgmiseks sammuks valmis? Pöörake pedaalid välja, et teie laps õpiks pedaalima.

- Äärmiselt stabiilne tänu laiale esiosale ja neljale rattale

- Auhinnatud ergonoomiline kuju teeb GO2-st tõelise pilgu püüdja ​​– see kasvab koos teie lapsega, ilma et peaksite istet reguleerima

- Vaiksed kvaliteetsed rehvid, mis sobivad ideaalselt sise- ja välistingimustes sõitmiseks

- Mugav sõita nii edasi kui ka tagasi tänu kuullaagritele vändas ja tagasillas.

- Võimalus osta tarvikuid, nagu näiteks latt vanematele, et aidata kõige pisematel alustada või vöö, et saaks seda hõlpsalt liigutada

Toote mõõdud: 65 x 45 x 44 cm .

BERG on Hollandi ettevõte, mis on üle kolmekümne aasta tuginenud kahele sambale: traditsioonidele ja innovatsioonile. Selle missiooniks on säilitada ja arendada leidlikku annet ja teerajaja vaimu, et arendus- ja tootmisprotsessis võimaldaks välisilme ja tehniline kvaliteet saavutada soliidsust ja ajatut originaalsust. Ideaalne lastesõiduk ei peaks ettevõtte sõnul pakkuma mitte ainult palju mänguvõimalusi, vaid võimaldama ka lapse tervislikku füüsilist arengut ja mänguasja võimalikult pikka kasutamist.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
65 x 45 x 44 (cm)