Laste MDF mänguköök + aksessuaarid

117,88 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

LULILO PUITKÖÖK MDF + TARVIKUD

Lase oma väikesel äratada endas suurepärane kokk!

Iga laps jäljendab oma vanemaid suure innukuse ja mõnuga, nii et selle käigus tasub tal selgeks õppida olulised kodused kohustused!

Suur ja kaunilt tehtud köök julgustab mängima ning väike kokk ei taha kokkamisest loobuda!

Moodsad värvid ja stiilne viimistlus muudavad köögi meeldivaks mitte ainult kõige noorematele, vaid ka vanematele. See sobib suurepäraselt nii kaasaegsesse kui ka klassikalisesse interjööri.

Sellel on palju tõelise köögi funktsioone ning see on varustatud valamu, segisti, pliidi, mikrolaineahju, aga ka riiulite ja kappidega! See muudab tulevikus päris köögis leidmise palju lihtsamaks ja nauditavamaks.

Pliidi juhtimise nupud on väga realistlikud, meenutades päris seadme omasid. Nende keeramine ei nõua palju jõudu, nii saab väikelaps sellega hakkama ilma vähimagi probleemita

Köögikomplekt on üks väheseid, mis sisaldab kuivatusresti, nii et saate õpetada lapsele meeldivalt nõusid pesema! Kõige parem on, kui väikelaps õpib pesema raskesti purunevaid nõud!

Metallist kraanikaussi on lihtne eemaldada ja veega täita! Las väike kokk ise pesta magustoiduks puuvilju või õhtusöögiks serveeritud köögivilju! See tekitab temas uhkust söögi valmistamisel osaleda ja kindlasti hindab ta seda rohkem!

Lasteköök pole mitte ainult lõbus! Toiduvalmistamise ajal õpib laps palju vajalikke ja olulisi oskusi. Ja seda kõike maksimaalset ohutust säilitades!

Mänguasjapõletite kasutamine võimaldab tutvuda päris põletite tööpõhimõttega ilma põletusohuta! Väikelaps saab ilma raskusteta selgeks pliidi, ahju ja mikrolaineahju töö ning tema käed on kaitstud!

Laske lapsel nõud ise talle sobivatesse ja mugavatesse kohtadesse sättida! Nii õpib ta nii ruumi korraldama vastavalt enda vajadustele, kui ka ise korra eest hoolitsema ja mõistma selle väärtust töökohal!

Toidu valmistamine on suurepärane lõbu, mis mitte ainult ei võimalda dünaamiliselt arendada kujutlusvõimet, vaid mõjutab positiivselt ka koka käelisi oskusi! Viilutamine, segamine, valamine ja pingutamine parandavad peenmotoorikat ning sõrmed saavad jõudu ja täpsust.

Äratage oma lapses kirg toiduvalmistamise vastu! Ehk saab temast tulevikus suurepärane kokk!

Tehnilised parameetrid:

Materjal: MDF, plastik, puit

Köögi mõõdud: 68cm x 25,5cm x 85cm

Kõrgus põrandast üles: 37,5 cm

Plaadi läbimõõt: 11 cm

Laud: 16,5 cm x 11 cm

Söögiriistade pikkus: umbes 13 cm

Poti läbimõõt: 9 cm

Pudeli kõrgus: 8 cm

Pakendi mõõdud: 92cm x 30,5cm x 15,5cm

Kogus
Hetkel otsas - Küsi saadavust!