• Uus

Lõigatavad köögiviljad kastis

14,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

KÖÖGIVILJAD KRÕPSUGA, LÕIKAMISEKS KARBIS

VÄRVILISED KÖÖGIVILJAD - täpselt reprodutseeritud juurviljade komplekt karbis võimaldab huvitavat lõbu kodus, poes või kokandusel. Erksad ja mahlased värvid köidavad lapse tähelepanu ja julgustavad teda mängima. See sisaldab: porgand, kartul, seened, sibul, kurk, baklažaan, nuga ja karp.

LÕIKAMISE JA TAASÜHENDAMISE VÕIMALUS "VELCROGA" - tänu komplektis olevale turvalisele noale ja sisemistele Velcro rihmadele saate esemeid pooleks lõigata. Seejärel ühendage need uuesti, mis muudab lõbususe kahtlemata mitmekesisemaks.

MÕJUTAB LAPSE ARENGUT – mänguasi ei võimalda mitte ainult huvitavalt ja rõõmsalt aega veeta, vaid mõjutab ka lapse intellektuaalset arengut ja tema motoorsete oskuste kasvu. See arendab kujutlusvõimet ja ergutab loovust, samuti õpetab meeskonnatööd tegema ning parandab sotsiaalseid ja lõimumisoskusi. See on kasulik mitte ainult köögiviljade nimede ja kujundite äratundmisel, vaid ka värvide õppimisel ja loendamisel.

KAASASKANDA - komplektil on karp, mille abil on lapsel lihtne lasteaeda, sõbra juurde või aeda kaasa võtta. See on kompaktne ja ei võta palju ruumi, nii et saate selle hõlpsalt reisile kaasa võtta. Kõik elemendid mahuvad kasti, muutes korra hoidmise lihtsamaks.

SPETSIFIKATSIOON

värv: mitmevärviline

materjal: puit

elementide arv komplektis: 9

mõõdud: 18 x 12,5 x 4,4 cm

KAASAS

porgand

kartul

Šampinjon

sibul

kurk

baklažaan

nuikapsas

nuga

kasti

Värviliste köögiviljade komplekt karbis on suurepärane lisa väikestele kokkadele, kes armastavad kodus mängida, poes käia või süüa teha. Lastele meeldib täiskasvanuid vaadata ja komplekt võimaldab neil seda teha. See võimaldab teil mängida rolle juba varasest lapsepõlvest ja täidab harivat funktsiooni. Äärmiselt "maitsev" ja värviline köögiviljaimitatsioonide kollektsioon on täpselt valmistatud ning nende erksad ja mahlased värvid mõjutavad esteetilist väärtust, tõmmates seeläbi lapse tähelepanu ja innustades mängima.

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.