Tegeluskeskus / käimistugi Toucan

71,16 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Kui ilus lind! See erakordne tukaani välimusega käimistugi pakub täielikku mängu- ja õppimisrõõmu kolmel mängitaval küljel, samal ajal kui lapsed teevad oma esimesi samme oma eksootilise kõndimissõbraga. Sarve, vormimismängu, libiseva labürindi, hammasrataste ja liblikklappide abil treenib see ka peenmotoorikat. Nokk ja alumine riiul pakuvad palju ruumi puidust ehitusplokkidele, mis näevad välja nagu sulestik, sisestatavad elemendid või muud mänguasjad. Ja siin on absoluutne tipphetk: esirataste kahluvad jalad teevad kõndija lükkamisel naljakat häält! Tänu kummiviimistlusega ratastele on lapsed liikvel olles eriti turvalised ja vaiksed.

See jalutuskäru avaldab klientidele muljet kasutatud puitmaterjali väga nähtava osakaalu ja pideva, keeruka disainikontseptsiooniga. Kolmnurga kuju ning lamineeritud puidust ja täispuidust materjalid tagavad külgmiste osade ja käepideme kõrge stabiilsuse. Korvikangast saab pesta või puhastada niiske lapiga. See on praktiline mängukaaslane algajatele jalutajatele, mis oma atraktiivse ja eksootilise disainiga jätab mulje nii noortele kui vanadele.

See mitmekülgne jalutaja püüab kõigi pilgud ja võlub noori algajaid jalutajaid. See on erakordne kõndimisabi, mida teist korda turult ei leia ja mis kuulub igasse puidust mänguasjade sortimenti.

Kogus
Hetkel otsas - Küsi saadavust!

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
35 x 32 x 49 cm
Vanus
12 kuud+