Sahtlitega kummut mähkimislauaga BASIC valge

354,82 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Funktsionaalne kummut mähkimislauaga Basic

Stabiilne, funktsionaalne kolme sahtliga mähkimislauaga kummut Basic kollektsioonist Basic on vaikne ja mugav kasutada tänu kvaliteetsele “push to open” avamissüsteemile sahtlites. See võimaldab toodet vabalt kasutada ka siis, kui laps magab. Kummutil on mähkimislaua lahtivõtmise võimalus, mis ei jäta kummuti põhilauale jälgi.

Meie toodet eristab:

UNIVERSAALNE DISAIN – Mööbli lihtne disain muudab selle ideaalseks nii kaasaegsetesse ruumidesse kui ka klassikalise atmosfääriga kohtadesse. Lisaks rõhutavad käepidemeta esiosad modernistlikku stiili ning vaoshoitud värvid muudavad interjööri säravaks ja optiliseks. Keskendume mitte ainult esteetilistele kaalutlustele, vaid ka funktsionaalsusele ja tugevusele.

PRAKTILISUS – Mähkimislauaga kummut on ideaalne duo, mis on vanematele kasulik juba beebi esimestest elupäevadest peale. Tänu mahukatele sahtlitele on teil kõik kasulikud asjad käepärast! Samuti pakub see rohkem ruumi riiete hoidmiseks. Lapse suureks saades on kummut ikka asjalik! Mähkimislauda saab hõlpsasti eemaldada, kui seda enam ei vajata, luues stiilse mööblieseme veidi vanemale lapsele.

KÕRGE KVALITEET – tahame pakkuda teile ja teie lapsele mugavust. Seetõttu on meie mööbel valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, et saaksite kaua heas korras püsida. Lisaks on see turvaline ja stabiilne. Mähkimisjaam koosneb valgest HDF papist ja lamineeritud papist. Lamineerimine muudab mööbli vastupidavaks, löögi- ja kriimustuskindlaks. Lisaks on kummuti küljed mõlemalt poolt värvitud.

FUNKTSIONAALSUS – Meie toote kõrgus leevendab lapse mähkmevahetusel ema selgroogu. Mähkimislauaga kummut aitab kaasa ka hügieeni ja puhtuse hoidmisele meie kodudes. Tänu praktilisele "push-to-open" süsteemile saab sahtleid vaikselt, lihtsalt ja usaldusväärselt avada ja sulgeda. See lahendus võimaldab toodet vaikselt kasutada ka siis, kui laps magab!

RAHULOLU GARANTII – Iga mööbliese on valmistatud detailidele suurimat tähelepanu pöörates. Seetõttu oleme kindlad, et pakume teile vastupidavat ja kauakestvat toodet. Kui aga see mingil põhjusel ei vasta ootustele, siis ärge muretsege.

Välised mõõtmed:

kummut mähkimislauaga: kõrgus 101 cm, laius 85 cm, sügavus 75 cm

kere pärast mähkimislaua lahtivõtmist: kõrgus 93 cm, laius 85 cm, sügavus 41 cm

Materjalid ja töötlus:

Kummut on saadaval valge ja kasepuuga valge kombinatsioonina. Valge mööbel on kõik valmistatud valgest 18 mm lamineeritud plaadist.

Mööbli valge / kasevärvi värvis sahtlite esiküljed on valmistatud 18 mm valgest lamineeritud plaadist, kummuti ülemine ja alumine osa 18 mm lamineeritud plaadist. Mööbli küljed on valmistatud valgeks lakitud HDF plaadist paksusega 4 mm. Sahtlid on varustatud kuuljuhikutega, millel on vaikne avanemissüsteem – survel.

Toode isemonteerimiseks.

Kogus
Tellimine 2-4 nädalat