Kummut NORDIK

436,15 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Kummut lastetuppa NORDIK

Ruumikas kummut NORDIK lastetuppa on võtmemööbel eelkooliealise lapse tuppa, vanemate magamistuppa või muusse kodutuppa. Ühe sahtli märgatav esiosa on valmistatud muljetavaldavatest tuhapuidust. Süümuster, puidumuster ei ole korratav, seega ostes 2 kummutit, on mööbli puitelemendid üksteisega kontrastsed. Laki läbipaistev värv muudab puidu värviküllastuse nähtavaks ja rõhutab selle tera. Avaratesse sahtlitesse mahub palju erinevaid riideid ja muid pisiasju koolieelikule või lapsevanemale. Kolm avatud riiulit võimaldavad hõlpsat juurdepääsu igapäevasele vajalikule.

Välised mõõtmed:

kõrgus 94,5 cm, laius 102 cm, sügavus 41,5 cm

Materjal ja töötlus:

Kummuti madalad, 18 mm paksused jalad loovad stabiilse ja mittekalduva tuhapuidust aluse. Kasutajate tervise pärast muretsedes on kõik puitelemendid viimistletud värvitu lakiga, mis on lapse tervisele ohutu. Kaldus jalgadega kummuti teised elemendid on kvaliteetne valge 18mm lamineeritud plaat, mida on lihtne puhastada. Sahtlid on varustatud vaikselt avaneva süsteemiga kuuljuhikutega – surve jaoks.

Kasulikud sahtlite mõõdud: laius 68 cm, sügavus 32,5 cm, kõrgus 18 cm. Avatud riiulid, mõõdud: laius 21cm, sügavus 37,5cm kõrgus reguleeritav 3 erineval tasandil.

Pakendis mööbel ise kokkupanemiseks.

Kogus
Tellimine 2-4 nädalat