• Uus

Talvepüksid, magic flowers

49,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Kõikjal on külm nagu põhjamaisest muinasjutust, ainult sinu lapsed on soojades riietes. Meie talvekollektsiooni materjal on tõesti tipptasemel. Ärge laske end eksitada toote kergusest ja esimesel puudutusel väga õhukesest kihist, sest materjali koostis tagab täiuslikud soojusomadused. Kasutatud termopadi on valmistatud termovatiinist, mis soojendab rohkem kui mitmegrammised sõbrad. Nii ei näe lapsed välja nagu väikesed Michelinid. Muidugi ei taha me lapsi, kes on higised ja kohe haiged, laome riideid kihiti nagu sibulaviile ja ülejäänu eest hoolitseb meie superhingav membraan. Ei unustanud ka vöökoha pingutamist, mida hindavad kõikide kõhnade laste emad. 

Ei pea sa ootama, et vihmasadu lõppeks, sest meie spetsiaalselt töödeldud materjal koos DWR 80/20 veekindla immutusega tagab, et riided kuivavad oodatust kiiremini. Eriti hindad seda mägedes, kui sa ei taha iga päev uut komplekti kanda. Hooldus aitab ka puhastamist määrdunud korral lihtsamaks muuta. Kuid kindlasti ei tee paha, kui materjali aeg-ajalt immutada ja nii tagada riiete pikk eluiga. Tähelepanu: ära kunagi triikige riideid, ärge pange neid kuivatisse ega kuivatage kuumal kerisel, sest kahjustate toodet pöördumatult.

Veekindlus: 20 000 mm/H 2 O , Hingavus: 10 000 g/m 2 /24 tundi . Selles materjalis on see mõnus ka siis, kui tuiskab, sajab ja sajab lund nagu võidujooks - seevastu kui päike paistab, ei hakka lapsed tänu spetsiaalsele membraanile selle sees higistama. Sellel materjalil pole mitte ainult funktsionaalne membraan, vaid oleme varustanud selle veekindla immutusega ja DWR 80/20 pinnatöötlusega, mis tagab teie funktsionaalsete riiete ülikiire kuivamise. Materjali suurepäraste omaduste säilitamiseks soovitame pesemisel mitte kasutada pesupehmendajat ning mitte kuivatada tooteid kuivatis. Kui soovid superomadusi kaua säilitada, siis kindlasti ei tee paha jopede aeg-ajalt immutada. Meie materjal ei sisalda PFAS-rühma kahjulikke aineid, seega on teie lapsed veidi turvalisemad.

põhimaterjal (funktsionaalne membraaniga kangas): 100% polüester, 100% termoplastne polüuretaan

täidis (täidis): 100% polüester

vooder (vooder): 100% polüuretaan

vöökoht, alläär (punutis): 100% polüester

Suurus
Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva