Päkapikumüts

5,03 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

UNIVERSAALNE JÕULUVANA MÜTS

ASENDAMATU RIIETUSE - See on valmistatud parima kvaliteediga materjalidest. Müts on universaalse suurusega ja sobib igale peale. Kohustuslik igale jõuluvanale.

LÕBU JA TRADITSIOONIGA – paljude inimeste jaoks on jõuluvana mütsi kandmine lõbus ja osa traditsioonidest perekondlikel koosviibimistel, sõprade pidudel ja isegi tööl. See on viis, kuidas tutvustada mõnda traditsiooni ja samal ajal rõõmu ja huumorit.

KOSTÜÜMIELEMENT JA ARUTELU – Pidustuste, firmaürituste, festivalide või heategevusürituste puhul võib jõuluvana mütsi kandmine lisada pidulikku meeleolu ja aidata luua õiget meeleolu.

KÜLMA EEST KAITSEKS – Mütsi plüüsis disain kaitseb talvel pead külma eest. See on ideaalne lahendus sooja hoidmiseks madalatel temperatuuridel.

SPETSIFIKATSIOON

materjal: polüester

värv: valge, toim

Universaalne suurus

mõõdud: 31 x 50 cm

Jõuluvanamüts on iseloomulik punane peakate, mida kannab jõuluvana kuju, mis on seotud jõulude tähistamisega. See omanäoline müts on valmistatud punasest plüüsist ja kaunistatud otsas pompooniga. Selle traditsioonilise disainiga serval on ka valge ääris. See on populaarne jõuluvana riideese, mis sümboliseerib pühadehooajaga seotud rõõmu ja suuremeelsust.

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.