• Uus

Ükssarviku sussid 34 - 38

14,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

ILUS ÜKSSARVIK – vikerkaareuniversumi austajatele meeldivad need sussid! Sellel on vikerkaarelakad, ükssarviku sarved ja kohev puuvillane riie.

3 KIHTI – tald koosneb kolmest kihist; põhi on materjalist, mis takistab vee märjaks saamist ja on libisemiskindlate naastudega, muutes sussid turvaliseks, saame neis kõndida libisemist kartmata ; sees on švamm ja väljas pehme valge materjal - kõik see teeb ükssarviku sussid kandmise mugavaks ja mugavaks.

UNIVERSAALNE - sobib jalale suurusega 34-38 - kohanduvad jalaga, sobivad nii lastele kui ka täiskasvanutele. Neid saab pesta 30°C juures. Ükssarvik on täidetud švammiga, mistõttu on see ideaalne lahendus külmemateks õhtuteks.

KINGIIDEE - sussid on suurepärane kingiidee, olenemata sündmusest, sünnipäevadest, pühadest - iga sündmus sobib hästi. Sa ei pea teadma inimese suurust, kellele soovid kingitust teha, sussid sobivad kindlasti! Need sobivad suurepäraselt ka temaatilisteks pidudeks ja pidžaamapidudeks – meie teistel oksjonitel saate osta dressidressiga sobivaid ükssarviku kostüüme.

SPETSIFIKATSIOON

materjal: polüester

susside värvus: valge

Suurus: universaalne (34-38)

sussi mõõdud (pikkus/laius/kõrgus): 30/18/16cm

Naljakad sussid on valmistatud pehmest materjalist, need on mugavad ja samaaegselt soojad – sobivad ideaalselt külmadeks õhtuteks.

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva