INJUSA Mercedes pedaalidega Gokart

193,12 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Tuntud Hispaania kaubamärgi Injusa sensatsiooniline pedaaliga go-cart. Mercedese poolt litsentseeritud sportliku servaga suurepärane välimus paneb väikesed juhid end tundma nagu tõelises luksusautos. Laiad rattad tagavad stabiilsuse ja hea haarduvuse. Reguleeritav iste võimaldab kardiga sõita lastel alates 2. eluaastast. Mugav, sportlik rool jätab palju muljeid.

- Mercedese litsentseeritud sensatsiooniline välimus, millel on sportlik serv, paneb väikesed juhid tundma end tõelises luksusautos.

- Laiad rattad tagavad stabiilsuse ja hea haarduvuse.

- Reguleeritav, ergonoomiline iste võimaldab kardiga sõita alates 2. eluaastast.

- Mugav, sportlik rool jätab teile palju muljeid

- Jalgpidur pedaalides.

INJUSA – 1947. aastast turul tegutsenud maineka Hispaania ettevõtte tooteid iseloomustab kõrge töökvaliteet ja erakordne tähelepanu detailidele. Kõik tooted, nagu elektrisõidukid, jalgrattad, krossirattad, kolmerattalised rattad, majakesed lastele, on loodud turvaliseks ja lõputuks lõbutsemiseks, mis mõjutab suurepäraselt nii lapse motoorset arengut kui ka kujutlusvõimet. Kõiki tooteid testib ja kujundab laste mänguasjade tootmisega seotud spetsialistide rühm. Injus mänguasjad on parim kingitus, mida saate teha mitte ainult oma lastele. Injusa muudab teie lapse maailma veelgi rõõmsamaks ja värvikamaks rõõmsaks mänguajaks.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
89 x 60 x 50 (cm)