Puuvillane vaip mängimiseks Eco-City Map 120x170 cm

202,32 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Ökolinnas on mänguaeg käes! Koht, kus lapsed õpivad mängides, kus elektrisõidukid võtavad oma puhaste ja vaiksete vroom-vroomidega üle sagina. Lapsed saavad lasta oma kujutlusvõimel lennata sellel luksuslikul linnakaardil pestaval mänguvaibal, millel on omad suunaviidad, foorid, puud, e-autod, jalgrattad ja isegi elektrisõidukite laadimisjaam! Väikesed saavad õppida looma rohelisemat tulevikku, mängides kuni 9 kaasas oleva tarvikuga, mis on kõik käsitsi valmistatud naturaalsest puuvillast, et tagada laste turvalisus ja mis on pakitud väikesesse puuvillasesse kotti, et neid oleks lihtne puhastada.

Mõõdud 120x170 cm

Hooldusjuhised

Masinpesu (mahutavus 6kg või rohkem) eraldi õrna 30ºC programmiga ilma valgendamiseta.

Kasutage pehmet pesuainet ja ärge kasutage pehmendajaid.

Valige madal tsentrifuugi kiirus, kui vaibal on punutised, narmad või pommid. Ärge jätke märga vaipa pesumasinasse, sest värvid võivad voolata või määrduda.

Kuivatage trummel madalal temperatuuril.

Vältige kuivamist päikese käes.

Ärge muretsege, kui ebemed ilmuvad, sest see on puuvilla lõikamisel tekkiv kiujääk. Esimestel päevadel on soovitatav vaipa pühkida kõva harjaga plüüsi suunas ja seejärel on soovitatav kasutada tolmuimejat. Me ei soovita kasutada robottolmuimejaid.

Kui leiate pikki või lahtisi niite, lõigake need kääridega läbi. Ärge kunagi tõmmake niiti.

Kogus
Tellimine 1-4 nädalat