Pestav vaip Kitchen Tiles rose120x160 cm

161,65 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

See kujundus kujutab traditsioonilist malelaua köögiplaatide mustrit vaibal. Selle vaigistatud toonid lisavad lasteaiale või lastetuppa õrna värvitooni. Plaatide liitekohad paljastavad all oleva palja lõuendi, mis on tehtud meie RugCycled® aluse ja naturaalse värvimata puuvillase lõnga segamisel. 

KOOSTIS: 97% puuvill 3% muud kiud Alus: RugCycled tekstiilikiud, enamasti puuvill

KERGE JA PRAKTILINE. Paindlik puuvillane lõuend muudab vaiba kergeks. Lihtne kokku voltida, hoiustada või pesema panna. Vaiba paigal hoidmiseks soovitame kasutada libisemisvastast aluskatet.

INDIA KÄSITÖÖ. Iga tükk on ainulaadne, mis võib põhjustada väga väikeseid erinevusi.

MITTETOKSISED VÄRVID. Värvitoonid võivad veidi erineda, eriti kui kiud on värvimata.

OHUTU. See toode on mittetoksiline ja vastab kõikidele lastele mõeldud kvaliteedi- ja ohutuseeskirjadele. ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 sertifitseeritud.

Valmistatud looduslikest kiududest. See võib mõneks ajaks põhjustada kerget eraldumist, eriti pärast esimest pesu. See protsess aeglustub aja jooksul, kuna vaip imatakse tolmuimejaga (alati madala kuni mõõduka imemise režiimis).

Kokkupandavad kortsud siluvad järk-järgult pärast vaiba põrandale asetamist, võimaldades kiududel loomulikult kohanduda. Protsessi kiirendamiseks võite vaiba enne esmakordset kasutamist siiski kuivatisse panna.

Sobib põrandaküttele.

Kogus
Tellimine 1-4 nädalat