Autopeegel beebi jälgimiseks

15,20 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

SELLEL MUDELIL on 4 vertikaalselt ja horisontaalselt kinnitamise triipu, mis hoiavad kindlalt peatoe küljes ega tule lahti; pole nii, et peegel libiseb ja lapsele peale kukub! Rihmad on kinnitatud pannaldega, lisaks on neil reguleeritavad, tänu millele sobivad need igale peatoe mudelile, olenemata auto margist ja suurusest. Peatoe külge kinnitatud alus on libisemiskindla pinnaga, mis lisaks kaitseb peeglit liikumise eest.

Lapsi silmas pidades kasutasime peeglis traditsioonilise klaasi asemel plastikut. See on ohutu asendus, mis ei kujuta teie lapsele ohtu!

OHUTU REISIMINE – iga väikelapsega reis nõuab vanemalt pidevat kontrolli, eriti kui laps on mõnekuune. Peegel võimaldab last pidevalt vaadata, see on kumer, mis annab laia vaatenurga. Kui soovite peeglit eemaldada, ei pea te kogu konstruktsiooni eemaldama, peate selle lihtsalt lahti võtma.

SUJUV REGULEERIMINE 360° – kinnituspea võimaldab peeglit 360 kraadi pöörata, andes võimaluse täpselt reguleerida nurka nii, et näeksite last tahavaatepeeglist võimalikult palju.

SPETSIFIKATSIOON

must värv

pöörlemine: 360°

kinnitusklambri laius: 12,7 cm

mõõdud (laius/kõrgus): 30/18,7 cm

kaal: 0,45 kg

kaal koos pakendiga: 0,51 kg

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva