Seinakleebis Maakaart L eesti keeles, mint

91,40 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Maailmakaardid on kõrgeima kvaliteediga tooted, mis on valmistatud ülima hoole ja tähelepanuga detailidele. Seinakleebised on mahedates skandinaavialikes värvides, mis sulanduvad ideaalselt lastetuppa.

Maailmakaardid pole mitte ainult ainulaadne kaunistus, vaid ka suurepärane viis mängu kaudu õppimiseks. Lapsed õpivad tundma maailma mandreid, ookeane ja suundi, samuti teatud piirkonna või osariigi monumente ja vaatamisväärsusi. Tänu spetsiaalsetele lisakleebistele saavad nad märkida ka kohti, kus nad on juba käinud või kuhu tahaksid edaspidi minna.

Iga kaardi element lõigatakse hoolikalt kontuurist välja ja liimitakse eraldi, mis teeb pealekandmise lihtsamaks, eriti suurte ruumide puhul. Kleebise suurust mõõdetakse pärast selle seinale kandmist, samal ajal kui mandrid on üksteisest sobival kaugusel. Hoolikalt on välja lõigatud ka lisaelemendid, tänu millele ei pea lapsed kääre kasutama ning saavad kleebise väga lihtsalt kaardil etteantud kohta asetada.

Kleebised on kinnitatud spetsiaalse mati laminaadiga, mis kaitseb neid igapäevasel kasutamisel kriimustuste eest ning muudab ka pealekandmise lihtsamaks - kile on paksem ja seda on kergem seinale kanda.

Akrüülvärvidega värvitud seintel on kleebistel parim nakkuvus. Lateksvärvidel võivad kleebised nende õlise koostise tõttu halvemini kinni jääda. Soovitame tutvuda kandideerimisjuhistega.

Saadaval 3 suuruses: S (90x60 cm), M (130x85 cm), L (180x120 cm).

Materjal: kõrgeima kvaliteediga PVC foolium (BASF sertifikaadiga)

Kaitse: kriimustuskindel matt laminaat

Vastupidav: niiskus- ja UV-kiirgusele vastupidav foolium

Lõigatud: kontuurist välja - pole tausta

Pakend: zero waste, saadetakse biotorudes

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.

 

 

 

Lisainfo

Materjal
kõrgeima kvaliteediga PVC foolium
Kõrgus
120 cm
Laius
180 cm

Teile võib meeldida ka