Öölamp KUU, 8 cm

13,17 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

KUU IMITATSIOON – lamp on valmistatud uuendusliku 3D-printimise tehnoloogia abil, tänu sellele imiteerib see suurepäraselt meie satelliiti. Sellel on kare tekstuur ja iga sellel olev kraater vastab tõelisele kraatrile. Kui unistate uinuda heleda, särava kuu all, annab see lamp teile sellise võimaluse.

LÄHEB TÖÖLE PUUDUTUSEGA– sellel on 2 režiimi: esimene – soe valgus, mis imiteerib varjutust ja teine ​​– külm valgus. Saate nende hulgast valida, puudutades allosa. Lisaks saab lamp toite USB-kaabli kaudu, tänu millele on laadimine mugav ja akut pole vaja vahetada. (laadimisaeg ca 3h).

TÄIUSLIK DEKORATSIOON – see disainlamp sobib suurepäraselt igasse interjööri. See näeb muljetavaldav välja nii lastetoas, magamistoas kui ka elutoas. Võid selle panna õhtul öökapile või kõrgemale riiulile ja kui see särab, on ruumis kordumatu atmosfäär.

ÖKOLOOGILINE – Kuu imitatsioon valmistati ökoloogilisest lõhnata materjalist, mis on polüaktiid. See on täielikult biolagunev. Seda saadakse taastuvatest toorainetest, näiteks maisijahust. See ei kahjusta tervist ja selle sooja või külma valgust saab vastavalt soovile reguleerida. Sel põhjusel sobib see suurepäraselt ka kõige nooremate elanike tuppa.

SPETSIFIKATSIOON

võimsus: 0,5W

valgustusaeg: 3-8h

laadimisaeg: umbes 3 tundi

mõõdud: 8/8/12cm

kaal: 0,17 kg

kaal koos pakendiga: 0,20 kg

KAASAS

lamp

puidust alus

juhe

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva