• Uus

Laste seljakott stepino, 9 L, planets

39,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Avage oma väikestele avastajatele uks seiklusmaailma meie uue laste seljakottide valikuga, kus stiil ja mugavus käivad käsikäes. Iga meie seljakott on loodud turvalisust, mugavust ja mängulist disaini silmas pidades, mis meeldib mitte ainult lastele, vaid ka nende vanematele. Meie laste seljakotid ei seisne ainult disainis, vaid need on ka praktilised ja täis nutikaid detaile.

Seljakotil on polsterdatud seljaosa ja reguleeritavad õlarihmad mugavaks istumiseks, samas kui rinnarihm pakub täiendavat tuge ja stabiilsust kõigi vajalike asjade kandmiseks. Seest leiate ruumika tasku raamatute, suupistete ja lemmikmänguasjade jaoks, samas kui väike lukuga tasku välisküljel hõlbustab kiiret juurdepääsu kõigile pisiasjadele. Külgpudelitasku aitab hoida teie lapsi kogu päeva jooksul hüdreeritud.

See seljakott on saadaval nelja erineva kujundusega, et lapsed saaksid valida endale sobivaima ning nende isikupära ja stiili peegeldava. See on suurepärane kaaslane kõigile lastele, kes soovivad olla stiilsed, mugavad ja igaks päevaks hästi ette valmistatud.

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
32x22x11 cm