• Uus

Beebide ujumisrõngas katusega L 6-18 kuud

24,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

TÄISPUHUTAVA VARJUGA UJUMISRÕNGAS

Igaüks väärib suurepäraseid jahutushetki vees! Kuid mõned võivad olla liiga väikesed, et basseinis ohutult mängida, isegi aiabassein.

Rõnga spetsiaalne disain võimaldab lapsel vees täiesti ohutult aega veeta. Sellel täispuhutaval rattal on spetsiaalne jalaaukudega istumisnurk, mis hoiab pisikest paigal ja teie kliendid ei pea muretsema, et nende võsuke täispuhutavast välja kukub!

Kui taevast kallab halastamatult kuumust, võib isegi basseinis olla liiga palav, eriti beebi õrnale nahale. Õnneks on isegi sellisteks halvimateks olukordadeks lahendus! Pontoonil on kokkupandav varikatus, mis loob koheselt varju.

Rõngas saab olema iga väikese avastaja esimene "laev" - see õpetab ujumise põhitõdesid, teeb tutvust veega ja võimaldab ohutult basseini läbida!

Iga väikelapse tähelepanu tõmbamiseks ja mängima ärgitamiseks on ujumisratas huvitavas erksas värvitoonis! Kahtlemata ei lõpe lõbu!

Toote läbimõeldud kuju tagab mitte ainult piisava ujuvuse, vaid ka erakordse stabiilsuse, nii et mäng on mõnus ja meeldiv! Pole vaja karta tuule ega teiste vees viibivate inimeste pärast – selles täispuhutavas rattas on iga väike inimene ohutu!

Ees asuv väljaulatuv padi hoiab ära vee lämbumise. Ja sobiva suurusega ratta kuju ei lase lapsel ettepoole kalduda.

LIHTNE SÄILITAMINE VÄLJASPOOL SUVEHOOAEGA!

Laste rõnga saab hõlpsasti kaasa võtta aeda, aga ka reisile - näiteks laguunile, järvele või merele. Pärast õhu tühjendamist võtab täispuhutav ratas vähe ruumi ja selle uuesti täis täitmine võtab vaid lühikese aja!

Tänu materjalide kasutamisele töötab ujumisratas rohkem kui ühe hooaja, pakkudes kõige väiksematele tohutult meelelahutust.

Maksimaalne koormus: 11 kg

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva