LED diskopall projektor puldiga

20,28 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Diskoprojektor. Seade sobib ideaalselt diskoteekidele, klubidele, pubidele, eriüritustele, majapidudele ja toetab DJ-de tööd. Varustus sobib suurepäraselt meeskonnatöö üritusteks, pulmadeks, festivalideks või majapidudeks. Sageli kasutatakse väikestes atmosfäärilistes kohtades, tantsusaalides, hotellides.

Kuvatavad värvid annavad ruumile omamoodi võlu. Kompaktne LED-valgusefekt mängib oma automaatset valgusprogrammi. Kui see on sisse lülitatud, hakkab kera helendama, põhjustades mitmevärvilise efekti, värvid muutuvad keerledes või vilkudes. Seinale ja lakke kinnitatav.

Korpus valmistatud vastupidavast plastikust. Ideaalne diskoefektina. Projektor teeb erakordsed taustad seintele, lagedele. Lihtne kasutada, ülikerge.

Kaitske seadet vee ja liigse niiskuse eest. Ärge kasutage mustuse eemaldamiseks kemikaale. Muusika kiiruse ja rütmiga pöörlev sünkroniseerimine.

Kolorofonil on heliandur, muusikat mängides tekivad ja kaovad efektid, muutes värve muusika rütmi järgi. Sellel on sisseehitatud heliandur, nii et see reageerib muusikale. Palli funktsioone saad juhtida mugava IR-puldiga.

SPETSIFIKATSIOONID:

Toide: AC100-240V, 50/60Hz

LED: 6x1W RGB LED

Pult

Sisseehitatud heliandur

Saab paigaldada seinale, lakke, siinile

Allalaadimisvõimsus: 3W

LED värvid: punane, roheline, sinine

Palli suurus: 9 x 8,5 cm

Kogus
Kohal Tallinna kaupluses - Kiire tarne 1-2 tööpäeva.