STEP2 Ehitusplats Veelaud koos tarvikutega

254,12 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Step2 Ball Buddies Adventure Centeri kahekorruseline lastelaud! Lisaks klassikalisele Ball Buddies kallurile sisaldab see laste välimängulaud Ball Buddies helikopterit, paati ja rongi – millega saab korraga vedada kahte mängupalli! Pallisõbrad ei jõua ära oodata, et saaksid seikelda ümber jõe või kruiisida mööda vormitud teede ja sildade käänakuid. Suure ala, paljude kaasasolevate tarvikute ja mitme mänguvõimalusega laste veelaud on suurepärane võimalus mitme lapse jaoks seltskondlikuks mänguks. Lisaks pakuvad basseini ümber asuvad üksikud jaamad lisavõimalusi väikestele, kes soovivad üksi mängida. Väikesed seiklejad saavad rõnga abil palle vette visata ning veeratta ja kaasasolevate mõõtetopsidega põnevat veerõõmu nautida. Allosas on isegi interaktiivne ratas, et väikesed lapsed saaksid vee liikuma panna ja voolava jõe luua.

  - Sisaldab nelja Ball Buddies sõidukit - rong, paat, kallur ja helikopter!

  - Kahekorruselises veetasas on nii voolavad vesikonnad kui ka teed, sillad ja laadimisalad.

  - Suurepärased mänguasjad lastele, et õppida jagama, vaheldumisi ja kannatust!

  - Arvukad jaamad ja tarvikud võimaldavad lastel koos või üksi mängida ja veemängu kogeda.

  - Puhastamine on lihtne tänu käepärastele väljalõigetele lauajalgades mängupallide hoidmiseks ja ruumi kausis tarvikute hoiustamiseks.

  - Veemängujaamad on varustatud kahe rõnga, vesiratta ja basseini põhjas oleva rattaga. Kuule saab lasta ka kahelt katapultilt,

  - EverTough™, see väliveelaud on tugev ja vastupidav, mistõttu on see ideaalne probleemivabaks mängimiseks ja lihtsa hooldusega.

  - Sisaldab mittelekkivat tühjenduskorki, mis hoiab vee mängimise ajal väljas ja muudab vee tühjendamise lihtsaks.

  - Mahutavus: 12,7L.

  - Nõuab täiskasvanu kokkupanekut.

Sisaldab:

- veelaua alus ja jalad,

- 4 Ball Buddies mänguasja,

- kuultangid,

- 2 nurgatorni,

- vesiratas,

- silla paigaldamine,

- ratas,

- 3 tassi,

- 10 mängupalli.

STEP2 – esiteks kvaliteet, teiseks suurepärased mänguasjad! Kui lapsele mänguasja valimisel juhindute kvaliteedist ja ohutusest, siis Ameerika firma Step2 kogu fantastiliste mänguasjade valik vastab kindlasti lapse, lapsevanema, lasteaedade, lasteaedade ja muude õppeasutuste ootustele. Step2 on USA-s aastakümneid valmistanud parimaid mänguasju! Pakkumises on: liivakastid, aiamajad, mänguväljakud, töötoad, sõidud, köögid, mööbel lastele.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
92.7x92.7x69.2cm