Puuvillane vaip Eco-City sõidukid Ø140 cm

141,32 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Lase oma lapse kujutlusvõimel lennata, kui ta sõidab sellel pehmel ja ümmargusel pestaval vaibal ringi. Vaipa ääristavad elektrilised autod ja rattad, mille ratasteks on lõbusad tutid. Mugava suurusega vaipa on lihtne mis tahes toas mängumatina kasutada. Lühikeseks lõigatud puuvillasest lõngast vaibal on lõuendist põhi, mida on näha läbi vaibal olevate autoakende. Armas e-sõiduvahendite temaatiline vaip on tagasihoidlikes värvitoonides ning sellelt võib leida nii beeži, sinist, oliivirohelist kui ka meekollast. Ideaalne valik lastetoa stiilseks kaunistamiseks.

Tegemist on läbimõeldud disaini ja käsitööna valminud tootega. Iga ese on ainulaadne, mistõttu võivad toodete värvused ja kujud mõnevõrra varieeruda.

Villaste vaipade küljest võib uuena ning ka kasutamise ajal tulla lahti kiude. See ei ole defekt, vaid iseloomulik nähtus naturaalsete villakiudude kasutamisel.

Hooldusjuhend

Masinpesu pesumasinaga, mille maht on vähemalt 6 kg. Pesta muudest asjadest eraldi, kasutades õrna 30ºC pesuprogrammi ilma valgendamiseta.

Kasutada õrnatoimelist pesuvahendit. Mitte kasutada pehmendusvahendeid.

Punutiste, narmaste ja tuttidega vaipade puhul valida madal tsentrifuugi kiirus. Mitte jätta märga vaipa pesumasinasse, kuna värvilised lõngad võivad värvi anda.

Trummelkuivatus madalal temperatuuril.

Vältida päikese käes kuivatamist.

Vaibast võib eralduda kiude - see on puuvilla lõikamisel tekkiv kiujääk, mis on normaalne nähtus. Esimestel päevadel on soovitatav vaipa kiudude pikisuunas pühkida kõvema harjaga ning seejärel kasutada tolmuimejat. Robottolmuimejate kasutamine ei ole soovitatav.

Pikkade või lahtiste niitide korral lõigata need kääridega ära. Ära tõmba niite!

Hoidke eemale tulest.

Kogus
Tellimine 1-4 nädalat