• Uus

Tapeet Liblikad

49,00 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Liblikamotiiviga vinüültapeet.

Liblikad! Klassika tõeliselt peenes versioonis – disain kõigile. Oma seinale laiali pillutatud liblikad garanteerivad kevadise meeleolu aastaringselt. Värvide aluseks on heledad toonid, õrnad mustrid ja käputäis kontrollitud korratust. Ainulaadne kompositsioon täiendab nii võluva lastetoa kui ka elegantsema interjööri ilmet.

Dekoratiivsed tapeedid on absoluutne hitt, eriti kui plaanite muljetavaldavat interjööri ümberkujundamist. Lai valik erinevaid mustreid ja värve annab rohkelt paigutusvõimalusi lapsetuppa, elutuppa, magamistuppa või kööki.

Seinatapeedid on trükitud kvaliteetsele pestavale materjalile, grammkaaliga 350g/m2. See pole kahtlemata mitte ainult esteetiline, vaid ka väga praktiline siseviimistlusviis.

Paneeli laius: 60 cm

Paneeli kõrgus (valida): 250 cm / 270 cm / 300 cm

Elementide mõõdud: liblikad - laius 4 - 15 cm x kõrgus 5 - 12 cm

Vihje. Kuidas arvutada vajalike tükkide arvu? Jagage sihtpinna laius (cm) 60 cm-ga, ümardage tulemus täisarvuni.

♥ TAPEEDI LIIMIMISJUHEND ♥

Igal paneelil on mõlemal küljel 1 cm varu, nii et tapeet kantakse kattumise meetodil; parema efekti saavutamiseks soovitame topeltlõikamise meetodit.

Värske mustuse saate eemaldada, pühkides tapeeti niiske lapi ja pehme pesuvahendiga. Materjal on hallituse- ja mädanemiskindel.

Visualisatsioonid ei pruugi kajastada toote tegelikke mõõtmeid, need on ainult eelvaate eesmärgil – palun kontrollige mõõte.

NB! Palume täpsustada tellimuse juurde kas soov siledale või krobelisele tapeedile!

Paneeli kõrgus
Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva