Ronimisredel + Liug-ronimissein 2in1 komplekt, must

202,32 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Lõbu ja rõõm aastaringselt. Komplekt on kergesti lahtivõetav ja tänu laiendatud funktsioonidele rahuldab see lapse tegevusvajaduse. Iga ületatud takistus, iga redelil või iseseisvalt mööda seina ronimine annab neile enesekindlust ja parandab motoorseid oskusi.

Redeliga liug-ronimissein 2in1 komplekt sobib ideaalselt aastaringseks mänguväljakuks lapse tuppa ja aeda. Lõbus aastaringselt.

Montessori kolmnurkne redel on veel üks MeowBaby toode, mis on kooskõlas kuulsa Maria Montessori pedagoogilise meetodiga. Põhimõtteliselt on Montessori mänguasjad lihtsad puidust tooted, mis stimuleerivad last kehalisele aktiivsusele ja loovale mõtlemisele. Need tooted keskenduvad ühele tegevusele, mida teie laps saab ise teha.

Meie puidust võimlemisredeli abil saab teie laps luua oma kodu mänguväljaku. 11 pulgaga stabiilne konstruktsioon tõmbab lapse tähelepanu ja kaasab lihtsaid füüsilisi harjutusi tegema. Emmi Pikleri kolmnurk toetab laste motoorsete ja kognitiivsete oskuste arengut.

Lasteredel nende toas on suurepärane harjutus vanematele lastele ja huvitav meelelahutus väikelastele. Katke meie kolmnurkne redel tekiga ja loote lastele peidupaiga, mis näeb välja nagu tiibtelk, mida kõik lapsed nii armastavad.

Redel / liumägi / ronimissein

• füüsilise vormi tugevdamine,

• tarbetute kalorite põletamine,

• visuaalne-motoorne koordinatsioon,

• keskendumisvõime parandamine,

• ruumilise planeerimise arendamine,

• tõestab, et pole tippe, kuhu te ei jõuaks,

• tõstab enesekindlust

Maksimaalne koormus 40 kg.

Kogus
Tellimine 1-3 nädalat