Laste Premium diivan, velvet

334,48 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Pehmest velvetist valmistatud MeowBaby® Premium diivan on uskumatult võluv ja funktsionaalne mööbliese, mis on loodud spetsiaalselt kõige pisematele kasutajatele. See pehmest vahust valmistatud diivan on teie lapsele mugav ja turvaline koht mängimiseks ja lõõgastumiseks.

Diivani üks suurimaid eeliseid on pehme velvetist kate, mis on katsudes meeldiv. Tänu sellele saab teie pisike nautida pehmet ja õrna pinda, tagades diivani kasutamise mugavuse. Samuti on katet lihtne puhastada, mis on oluline, sest teame, et lapsed võivad vahel olla väikesed kunstnikud.

Lisaks on diivan varustatud kahe tumbaga, mida saab mängu ajal toena kasutada. Need ei ole ainult dekoratiivsed elemendid, vaid ka funktsionaalsed aksessuaarid, mis suurendavad diivani kasutamise rõõmu ja mugavust.

Kuid see pole veel kõik! Diivanit saab lahti klappida, et luua oma lapsele mugav voodi. Nii saate diivani hõlpsalt hubaseks magamiskohaks muuta, kui teie väike tunneb vajadust uinaku järele või kui tal on sõbrad mängimas.

Kokkupandud MeowBaby® diivan näeb välja sama muljetavaldav kui lahtivoldituna. Selle esteetiline disain ja hoolikas viimistlus muudavad selle atraktiivseks elemendiks lastetoa sisustuses. Selle tootega pakute oma lapsele mitte ainult mugavust, vaid ka stiilse ja funktsionaalse lahenduse.

MeowBaby® lastediivan on suurepärane valik vanematele, kes soovivad luua oma pisikestele ainulaadse ja lapsesõbraliku ruumi. See pehme ja multifunktsionaalne diivan rõõmustab oma võluva välimuse ja kasutusmugavusega nii lapsi kui ka täiskasvanuid.

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva