Laste pehme diivan, hall

192,15 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

MeowBaby® lastediivan on uskumatult armas ja funktsionaalne mööbliese, mis on loodud spetsiaalselt kõige väiksematele. Pehmest vahust valmistatud see pakub teie lapsele mugava ja turvalise koha mängimiseks ja lõõgastumiseks.

Selle diivani üks suurimaid eeliseid on selle meeldivast materjalist kate. Tänu sellele saab teie pisike nautida pehmet ja õrna pinda, mis tagab mugavuse diivani kasutamisel. Samuti on katet lihtne puhastada, mis on oluline, sest teame, et lapsed võivad vahel olla väikesed kunstnikud.

Lisaks on diivanil kaks väikest tumbat, mida saab mängu ajal toena kasutada. Need pole mitte ainult täiendav dekoratiivelement, vaid ka funktsionaalsed aksessuaarid, mis suurendavad diivani kasutamise rõõmu ja mugavust.

Kuid see pole veel kõik! Diivanit saab lahti voltida, et luua oma lapsele mugav voodi. Nii saate diivani hõlpsalt hubaseks magamiskohaks muuta, kui teie väike tunneb vajadust uinaku järele või külalised mängimiseks.

Kokkupandud MeowBaby® diivan näeb välja sama muljetavaldav kui lahtivoldituna. Selle esteetiline disain ja hoolikas viimistlus muudavad selle atraktiivseks elemendiks lapse toa sisekujunduses. Selle tootega pakute oma lapsele mitte ainult mugavust, vaid ka stiilse ja funktsionaalse lahenduse.

MeowBaby® lastediivan on suurepärane valik vanematele, kes soovivad luua oma pisikestele ainulaadse ja lapsesõbraliku ruumi. See pehme ja mitmekülgne diivan rõõmustab nii lapsi kui ka täiskasvanuid oma võluva välimuse ja kasutusmugavusega.

Kogus
Tellimine 5-15 tööpäeva