Uue disaini ja tugevama magnetiga magnetklotsid

Kevad, Sisustus, Suvi, Talv

Magnetklotside eelised ning miks need on lastele kasulikud ?

Meie magnetklotside komplektid on kiiresti kogunud palju populaarsust ja me ei ole üllatunud. Lastele meeldib neid uurida ja nendega mängida. Kuna need on lastele nii kasulikud soovime natuke tutvustada kõiki nende häid omadusi ja seda, kuidas saate luua põnevaid ja lõbusaid väljakutseid oma lastele nendega mängimiseks.

Mis on magnetklotsid ?

MNTL magnetklotsid on kõigi laste jaoks avatud ressurss. Need mitte ainult ei paku lõputuid mänguvõimalusi, vaid julgustavad lapsi arendama võtmeoskusi. Lastel tuleb lasta olla lapsed ja mängul on selles suur osa. Mäng, eriti avatud mäng, võimaldab lastel mõista ümbritsevat maailma ja lõpuks luua tulevikuks õppimiseks vajalikud oskused.

Varases lapsepõlves areneb aju kiiresti. 0–5-aastased lapsed õpivad elutähtsaid oskusi, mis võivad täiskasvanuks kasvades ja täiskasvanuks saades oluliselt mõjutada nende elu sotsiaalseid, emotsionaalseid, füüsilisi ja kognitiivseid aspekte. Mäng on sisukas, huvitav, kaasahaarav, sotsiaalselt interaktiivne ja sujuv. See tähendab, et lapsed saavad kasvada ja areneda omas tempos ja ilma piirideta. Magnetklotsid sobivad suurepäraselt lastele või isegi täiskasvanutele.

Meie magnetklotside sees olevad magnetid on tugevad, mis võimaldab teie lastel ehitada kõrgeid ehitisi ja hooneid, mis ei vaju kergesti kokku. MNTL magnetklotside tootmisprotsess hõlmab ultraheli keevitamist ja neetide sisestamist, mis kinnitavad magnetid ohutult magnetplaatide sees. Sisemine struktuur suurendab ka magnetiliste plaatide stabiilsust ja vähendab purunemise võimalust. Toodete valmistamisel on kasutatud uut premium toidukvaliteediga ABS plastikut. Ei ole lisatud lisaaineid. Kasutusel on uued suuremad magnetid ning vasest kinnitused. Vase eelised - ei roosteta ning stabiilsem ühendus. MNTL patendeeritud tähekese kujulise disainiga klotsid näevad kaunid välja ning 16 osaga tasapind vähendab kriimustuste teket klotsidel. 

H67b04be18ec4464fb1f69a031ddeaf97Mh.jpg H6f0a7ae2b63741a698148bd6012e3b9ab.jpg

Miks on magnetklotsid teie lastele kasulikud?

Enne oma lapsele mänguasja ostmist soovite veenduda, et see pole mitte ainult midagi, mis talle meeldiks, vaid ka midagi, mis soodustab nende arengut ja pakub õpetlikku kogemust. Magnetklotsid edendavad järgmisi oskusi:

STEM-oskused

Magnetklotsid on lastele ideaalne STEM-konseptsioon. STEM on nelja võtmeaine – loodusteaduste, tehnoloogia, tehnika ja matemaatika – integreerimine. Selle põhiideed varases lapsepõlves on julgustada lapsi olema uudishimulikud, esitama küsimusi, mõtlema loovalt, tegema koostööd ja lahendama probleeme. Magnetklotside kasutamine võimaldab lastel liikuda erinevatel mängutasanditel. Nad saavad harjutada selliseid oskusi nagu lihtsa pallijooksu struktuuri ehitamine, uurides gravitatsiooni teaduslikke kontseptsioone. Seejärel kasutage insenerioskusi ja proovige lisada täiendavaid plaate, et muuta see kõrgemaks või kiiremaks, seejärel vaadake üle, miks struktuur kokku varises, ja proovige uuesti. See protsess mitte ainult ei suurenda vastupidavust, vaid viib ka probleemide lahendamise ja kriitilise mõtlemise oskusteni. Lapsed saavad kasutada ka magnetklotse uudishimu tekitamiseks ja küsimuste esitamiseks, näiteks mis juhtub, kui segame punase ja sinise või sinise ja kollase? Eksperimenteerimine on ka oskus, mida saab arendada magnetklotside abil. Näiteks – kolme erineva suurusega kaldtee ehitamine ja uurimine, miks auto järsemast kaldteest kiiremini alla sõidab. See võimaldab lastel esitada asjakohaseid küsimusi ja leida neile vastuseid. STEM-õppe põhiprotsess.

 unnamed%20(1)_1.jpg 6_1.jpg

Käe-silma koordinatsioon

See on keeruline oskus, millega väikesed lapsed mõnikord vaeva näevad. See on käte ja silmade samaaegne kasutamine. Need oskused on eriti olulised igapäevaste tööülesannete puhul, nagu kirjutamine, särgi nööpide kinnihoidmine, kingapaelte kinnitamine või vee tassi valamine. Magnetklotsidega ehitamine võib parandada käte ja silmade koordinatsiooni. Kui laps võtab plaadi üles ja ühendab selle teise plaadiga, hakkab ta mõistma oma silmade ja käte vahelist seost. Kui lubate lastel plaate lihtsalt ühendada ja lahti võtta, võib see hakata neid oskusi arendama ja need võivad veelgi areneda keerukamaks käe-silma koordinatsiooniks, näiteks asetada see ülemine plaat kõrgele konstruktsioonile ilma seda maha löömata. Palli panemine pallijooksusse võib samuti arendada käte ja silmade koordinatsiooni.

Peen- ja jämemotoorika

Magnetklotsidega ehitamine võib stimuleerida jäme- ja peenmotoorika arengut. Üldmotoorika areng on suured kehaliigutused, mis on vajalikud füüsilisteks oskusteks nagu jooksmine ja hüppamine. Magnetklotsid on takistusrada, et harjutada jämedaid motoorseid oskusi, näiteks üle esemete astumist, või ehitada seina ja visata sellele kott, et vaadata, kuidas see alla kukkub. Peenmotoorika on täpsed liigutused käte ja sõrmede väiksemate lihaste abil. Nende oskuste arendamiseks on lõputult võimalusi magnetklotsidega.

Fantaasiarikas ja loominguline mäng

Magnetklotsid annavad lastele suurepärase võimaluse kasutada oma kujutlusvõimet ja olla loomingulised. Kujutlusvõimeline mäng võimaldab lastel mõista nii ümbritsevat maailma kui ka iseennast. See arendab laste rollimänguna keele- ja sotsiaalseid oskusi ning aitab neil oma emotsioone ise reguleerida. Nad saavad väljendada oma meeldimisi ja mittemeeldimisi, näiteks ehitada kosmosehuvilisele lapsele raketi või draakonihuvilistele lastele lossi või jäätisestend, sest millisele lapsele jäätis ei maitseks? Võimalus fantaasiarikkaks mängimiseks magnetklotsidega on lõputu. Saate veelgi laiendada kujutlusvõimet, kasutades raamatulikku mängu, näiteks tehes plaatidest raamatust nähtud pildi järgi kala või auto.

               

Kirjaoskus ja arvutusoskus

Need konkreetsed oskused on koolis õppimise aluseks. Magnetklotsid pakuvad ideaalset võimalust kirja- ja arvutusoskuse arendamiseks varases lapsepõlves. Magnetklotse saab kasutada numbrite või mustrite konstrueerimiseks ja kuju tuvastamiseks. Teine tegevus on positsioonilise matemaatika mõistmine, paludes lastel asetada objekt plaadikarbi sisse, taha, kõrvale, ette. Kirjaoskuse arendamiseks on lõputult võimalusi, näiteks tahvli markeri kasutamine plaatidele tähestiku kirjutamiseks ja seejärel nende järjestamiseks või iga tähega algava objekti paigutamine klotsikasti sisse. Lapsed vajavad võimalusi oma oskuste ühendamiseks ja magnetklotsid  võimaldavad seda teha. Mängides saavad nad õppida teaduslikke kontseptsioone, edendada uudishimu looval ja kujutlusvõimel.

11.jpg        15_1.jpg

Mänguasi igas vanuses lastele

Magnetklotside teine ​​eelis on see, et need on pikas perspektiivis põhimõtteliselt kulutõhusad, kuna neid saab nautida kõigis arenguetappides. Laste kasvades saab magnetklotsidega mänge pidevalt uuesti leiutada ja need muutuvad keerukamaks. Magnetklotsidega mängimine areneb aja jooksul – see on avatud mänguasjade puhul parim. See, kuidas kolmeaastane nendega mängib, on väga erinev sellest, kuidas seda teeks viieaastane. Nad julgustavad lapsi looma ja ümbritsevat maailma avastama ning soodustavad iseseisvust ja keskendumist.

MNTL Magnetklotside abil on mängu kaudu õppimise võimalused kogu perele sisuliselt lõputud.

Magnetklotsidega mängimise täiendamise viisid

Magnetklotsid on suurepärane mänguasi eraldi mängimiseks, kuid need sobivad suurepäraselt ka kombineerimiseks teiste mänguasjade ja esemetega, mis teil kodus varuks on. Nende üksuste lisamine võimaldab teil pikendada õppimiskogemust ja luua lõbusaid mänguseansse, mis pakuvad teie lastele mõnda aega meelelahutust.

  • Lisage lahtised osad, nagu kuulikesed, kellukesed
  • Lisage loomi või sõidukeid
  • Kasutage neid raamatumängus
  • Avastage muid magnetilisi pindu, nagu garaažiuksed, külmkapp või metallaed.
  • Kutsuge lapsi üles ehitama struktuure kõrgemale või pallijookse keerulisemaks
  • Värv - sobitage objektid plaatide värvidega
  • Kasutage plaatidele kirjutamiseks tahvlimarkerit
  • Kaasake need sensoorsesse mängu
  • Looge mustreid, kasutades värve või kujundeid
  • Ehitage pallirada

Tootevalik

MIU KIDS laos on lai valik magnetklotse ja lisasid. Magnetklotse on nii värvilisi kui pastellsetes toonides ning mitmes erinevas kogusega pakis. Pakume ka palliraja komplekti kahes erinevas versioonis. Lisaks on olemas suured alusplaadid roheline/sinine ja sinine/roosa. Et muuta mängimine veel põnevamaks on uue tootena pakkuda lisaklotsid, mis ühilduvad nii magnetklotsiega kui ka Legoga. See võimaldab ühendada kaks populaarset mängu üheks. Lisaks on meie valikus ainulaadsed autorajad, 52 osaline ja 108 osaline. Ehitage iga kord erinev võidusõidurada ja vaadake, kui kiiresti võidusõiduauto finišisse jõuab. Kõik meie magnetklotside komplektid töötavad koos ja ühilduvad kõigi suuremate kaubamärkidega: Picasso Tiles, Connetix, Magna-Tiles ja teised sama suuruse ja magnetite asetusega klotsid. 

 0.png He24f65c38de34e1fa9a80f055aab9591U.jpgHe77323c8d5be4b978adb26ef1e573258w.jpg

Head mängimist!