Talvel beebiga liikvel

Talv

Me kõik teame, kui oluline on värskes õhus viibimine nii emale kui ka beebile. Kuidas seda meie heitlikus kliimas võimalikult mugavalt teha?

Põhjamaa emmed teavad, et beebi võib rahulikult ja turvaliselt aasta läbi õues magada, seda ka miinuskraadidega. Talvel on oluline riietada beebi kihiliselt ja nahasõbralikesse materjalidesse. Seejärel tuleks pisike pakkida mõnusasse ilmastiku eest kaitsvasse soojakotti. Millist soojakotti valida?

Soojakotte on olemas erinevas suuruses, beebidele ning ka suurematele lastele. On mudelid, mis mõeldud just kõige pisematele beebidele, pakkudes neile turvalist olemist ja kaitset. Need soojakotid sobivad kasutamiseks nii turvahällis kui ka vankris. On ka eraldi suuremas mõõdus soojakotte, mis mõeldud juba istuvale lapsele kärus kasutamiseks.

120199506_3155728704525719_5037509700079  

Kas saab ka mõlemat korraga ? Jah! La Millou Aspen Combo soojakott on mõeldud kasutamiseks sünnist kuni 3 eluaastani. Eriline lukkude süsteem aitab soojakotti muuta kahte erinevasse suurusesse, mis teeb sellest kindlasti praktiliseima valiku. Läbi mõeldud disain sobib nii kärusse, kelku kui ka turvahälli. Hoolikalt valitud materjalid kaitsevad last külma, tuule ja niiskuse eest. Emmede rõõmuks on saadaval lai valik uusi põnevaid mustreid.

 

Kui beebi soojas, tuleks mõelda ka emale. Kindlasti juhtub paljudel vanematel seda, et beebile keskendudes unustatakse ennast, sest õue minekuga on juba kiire. Enamasti jäävad pikkadel jalutuskäikudel tähelepanuta just käed, mis vankrit lükates tihti külmetavad. Kes meist pole tundnud, et kõleda sügistuulega ei ole ükski kinnas piisavalt soe? Võibolla polegi, aga vankrimuhv on! Praktiline ja mugav vankrimuhv või vankrikindad on tore ja hooliv kink värskele emale.

  

Beebitarvete kott on ideaalne abiline lapsevanemale, kes pidevalt liikvel. Mugav kaasa võtta nii jalutuskäigule, külla minnes, kui ka reisile. Praktilised sahtlid aitavad koti sisu mõnusalt organiseerida, leidmaks kiirelt näiteks vahetuspluusi või lemmikluti. Termilise fooliumiga sahtel hoiab toidu ja joogi temperatuuri. Asendamatu kott paneb mõlema, kuidas me enne ilma hakkama saime? Ja ärgem unustagem silmailu. Ema on eelkõige naine, kes väärtustab kaunist kotti.

  

 

Kuidas jääb kiire poeskäiguga? Pidev beebi kinni ja lahti riietamine on üsna tülikas. Siin tuleb appi puuvillast ja pehmest velvetist turvahällitekk, MiuKids e-poe klientide lemmik läbi aastate. Õue minnes kinnita turvahällitekk krõpsuga ning tõmba kapuuts koomale. Siseruumides saad aga teki mugavalt lahti teha, et beebil ei hakkaks palav ja oleks mõnus liigutada. Universaalne suurus sobib erinevate turvahällide- ja rihmadega.

 

 

Jalgsi värskes õhus liikumine on soodne ja moodne vahend hoidmaks tervis tugev ja meel rõõmus. Olgem terved!