Soovitusi suveks koos beebi ja väikelapsega

Suvi

Soovitusi suveks koos beebi ja väikelapsega

Käes on mõnusalt soojad ilmad ning viibime palju aega õues. Anname mõned nõuanded, et suvine olemine beebile ning Sinule mugavamaks muuta.

Kas teadsid, et Maylily brändil on eraldi sääskede vastane tootesari ? Spetsiaalselt töödeldud kangas on testitud ja tõestatud, et hoiab ära sääskede maandumised ning hammustused. Tõrjub sääski, puuke ja muid putukaid. Ära muretse, kangas on igati ohutu ning sobib ka tundlikule nahale. Sääski tõrjuva kangaga on valikus nii mähkimistekidsuvised magamiskotid kui ka nokaga pearätikud.

anti-mosquito-swaddle-silver-feathers (5 saeaeski-torjuv-ohuke-beebi-magamiskott- 

Bambusest vankrilina. Jah, vankrilina on igati vajalik toode beebidele, kes vankris magavad. Aga soovitame kindlasti suvel eelistada bambusviskoosist vankrilina. Bambus on väga õrn ja pehme ja sobib ka kõige tundlikumale nahale. Lisaks hoiab bambus temperatuuri keskkonnast kuni 2 kraadi madalama ning aitab ära hoida higistamise.

Mähkimistekk on üks enim müüdud tooteid meie e-poes. Maylily mähkimistekid on väga mõnusalt pehmed ja õhukesed nii et sobivad suvesse ideaalselt. Kasutada saab ka õhukese tekina suvel, kartmata, et lapsel palav hakkaks. Mähkmistekid on samuti bambusviskoosist ning ka need omavad kõiki bambuse häid omadusi nagu temperatuuri reguleerimine ja uv kaitse.

Vankriga liikvel. Suvel veedavad lapsed palju aega vankriga ringi seigeldes ning ka paljud uned tehakse vankris. Selleks on oluline tagada neile seal mõnus ja mugav olemine. Vankri istmekatted on hea võimalus vankris istumine muuta pehmemaks ning mugavamaks. Võrguga istmekatted tagavad ka õhu ringluse ja väldivad higistamist. Veel suuremaks mugavuseks saab juurde lisada ka padja, et väikesed peakesed liialt ei rappuks.

  

Mütsid, mütsid, mütsid. Jah mütse on lastel alati vaja ja iga ilma jaoks. Loe meie eraldi postitust suvemütside kohta siit. Suveõhtud kipuvad aga olema jahedamad ning siis on hea kui on varuks ka üks imepehme kahepoolne bambusmüts. Ei tea, mis värvi valida siis saad kaks ühes. Mütsid on kahtepidi kantavad ja kahe erineva värviga. Mütside materjal bambus on väga pehme ja lapse peas mugav. Lisaks  hoiab ära higistamist ja omab UV kaitset.

Beebiga liikvele mines pista kindlasti kotti ka mõned lapikesed, mis kuluvad alati marjaks ära.

Randa minekuks on heaks soovituseks nt veekindlad kotid. Saadaval kolmes suuruses. Mugav toode rändurile, millega alati kõik vajalik kaasa võtta. Olgu see siis kosmeetika, pliitsid, märjad riided või mähkmed. Võid olla kindel, et sellest kotis midagi ei leki. Koti küljes on sang, mille abil saab seda mugavalt riputada nt vankri külge või dušši all nagisse. Praktilised ning samas väga kauni mustriga.

Kindlasti leiad meie e-poest veel vajalikku, et suvi mõnusalt veeta. Mugavad beebitarvete kotid emmedele ning silikoonist rannamänguasjad lastele. Jah, just silikoonist. Sest neid saab kokku rullida ning nii võtavad need kotis vähem ruumi ;) Lisaks oleme alati selle poolt, et aidata meie maakera plastikuvabamaks muuta.

  

Soovime sulle imelist suve!