Milline vaip valida lastetuppa ?

Sisustus

LASTETOA VAIBAD MIU KIDSIS - KVALITEETSED JA KERGESTI HOOLDATAVAD

Lastele meeldib esimestel eluaastatel põrandal mängida. Kvaliteetne ja lihtsasti hooldatav lastetoa vaip on lausa kohustuslik! Eriti kui teil on kodus libedad või jahedad põrandad, näiteks laminaat, parkett või plaadid. Siis pole vaip mitte ainult visuaalne kaunistus, vaid ka kaitse lapsele. Lisaks summutab see müra ja tagab ruumis meeldiva akustika.

Siit leiate suure valiku ilusaid ja kvaliteetseid vaipu oma beebile või lapsele: olgu need siis tähekeste, vikerkaare, autotee või loomadega, armsa pilvevaibana või täiesti ühevärvilised.

MILLINE MATERJAL LASTETOA VAIPADE JAOKS?

Kas looduslikest materjalidest või eelistada akrüüli ? Sõltuvalt Teie maitsest, sisustusstiilist ja eelarvest saate valid odavamate sünteetilisest kiust vaipade või looduslike materjalide vahel. Siit saate teada vastava materjali eelised ja puudused.

SÜNTEETILISEST KIUST VAIP

Polüpropüleenist, akrüülist ja polüestrist vaibad sobib ideaalselt lastetubadesse, kuna neil on eriti mõnus siidine pind. Lisaks on neid väga lihtne hooldada ja vajadusel lubada tugevamat hõõrumist (nt plekkide eemaldamisel) kahjustamata pinda. Teine eelis: sünteetilisest kiust vaibad on odavamad kui villast või puuvillast valmistatud esemed. Kui aga hindate looduslikke materjale, pole need vaibad Teie jaoks.

 4f2536c198552e9e226447e78c47ba777c619993 bb15e4bf8baead5270d165eb64e4c7def6eb7dcc

LASTE VAIP PUUVILLAST JA VILLAST

Puuvillast vaipadel on meeldiv pind ning temperatuuri reguleeriv toime ja neid soovitatakse lastetubadesse. Need vaibad on saadaval suurepärastes värvides, kujundites ja suurustes: esindatud on nii klassika nagu roosa, sinine või neutraalne hall kui ka värvilised isendid. Teil on valida erineva suurusega ümmargustekandiliste või erikujuga vaipade vahel. Samuti motiivide, näiteks täppide, tähtede, lehtede või graafiliste mustrite vahel.

Parim asi on see, et kasutades puuvillaseid laste vaipu on need pestavad ja kestavad aastaid. Vahepeal piisab jõulisest raputamisest, et vaip purust ja tolmust puhtaks saada. Meie valikus leidub ka puuvillaseid vaipu, mida on võimalik pesta ka pesumasinas.

0252fd252ff252fa252f0dfa2558da5fe5e7738b a252f9252f5252f9252fa959449c4642bb0667da 

Puuvillast vaibad on ka hea valik vaipadena võrevoodi ees või hubases mängunurgas.

Villast vaibad on veelgi kallimad, kuna neid on keerulisem toota.

LASTE JUTE VAIP

Kui armastate looduslikke materjale ja trendikat Boho stiili, ei saa te ignoreerida jute ehk džuudi materjalist vaipu. Džuudist vaibad on nii vastupidavad, hingavad ja biolagunevad. Lisaks muudavad nad iga lastetoa, olgu siis tüdrukutele või poistele, ülimalt hubaseks ja koduseks. Kuid jute ei sobi mänguvaibaks: materjal kriimustub kergelt ja ei ole nahaga otseseks kokkupuuteks mõnus. Nii et kui teil on imikuid või väikelaps siis valige pigem pehmem puuvillane vaip.

VAIP LASTELE MÄNGIMISEKS

Kas sõiduteede, rööbaste, maailmakaardiga või lemmikloomaga: mänguvaibad on lastetubades eriti soovitatud ja lihtsalt lõbusad. Maailmakaardimotiivi ja loomadega vaibad mõjuvad isegi õpetavalt ja tänavavaibad sobivad hästi väikstele autofännidele lõbutsemiseks.