Miks eelistada bambusest tooteid?

Kevad, Sisustus, Suvi, Talv

Miks eelistada bambusviskoosist tooteid ?

On väga palju põhjuseid miks me armastame bambust. Järgnevalt toome välja põhjuseid, miks just bambus on suurepärane materjal ka beebide ja laste toodete tootmisel ja kasutamisel. Miks eelistada bambust puuvillale ja millised on bambusviskoosi head omadused.

Orgaaniline – pestitsiidide vaba

Kangatööstuses peetakse bambust väga loodussõbralikuks tooraineks, sest ta kasvab kiiresti ja loomulikult ilma pestitsiidide, herbitsiidide ja väetisteta. Bambusest vajab kasvuks vähe vett, mis saadakse looduslikest sademetest. See ei vaja mingeid ebameeldivaid kemikaale, et kasvada oma täieliku potentsiaalini, muutes selle teie pere jaoks suurepäraseks orgaaniliseks valikuks. 

Nii pehme!

Bambusest valmistatud kangad on uskumatult pehmed ja neil on luksuslik siidine tunne, mis sobib just teie lapse õrnale nahale. Bambusest kiud on tavapärasest puuvillast palju peenemad ja seetõttu on võimalik toota palju pehmemaid kangaid. Valik bambusviskoosist tekke ja rätikuid on nii pehme, et sa tahad endale enamat kui ainult ühte ...

 

Hingav kangas

Bambusest kangad on valmistatud looduslikust orgaanilisest bambusviskoosist, muutes need hingavaks ja ohutuks Teie lapsele. Paljud täielikult sünteetilised kangad, nagu polüester ja akrüül, ei ole hingavad. Bambusest valmistatud materjalid pakuvad Teie lapsele loomulikku, orgaanilist ja ohutut alternatiivi. Avastage näiteks bambusest mähkimistekke ja vankrilinasid.

  

Temperatuuri reguleeriv

Bambus aitab kontrollida Teie lapse temperatuuri, hoides neid jahedana, kui on palav ja soojana kui on külm.  Bambusviskoosist tekid sobivad ideaalselt nii soojemas kui ka jahedamas kliimas, nii et neid saab kasutada aastaringselt.  Hea valik on ka näiteks bambusviskoosist turvahälli ning - tooli katted, mis aitavad jahutada ning vähendada higistamist pikkadel autosõitudel.

Looduslikult  antibakteriaalne ja seenevastane

Bambus sisaldab looduslikku omadust, mis tapab kuni 70% bakteritest, mis üritavad bambusest inkubeerida. See tähendab, et kasutatav orgaaniline bambus on juba loomulikult antibakteriaalne ja seentevastane, aidates hoida Teie väikelast puhtana ja värskena. 

Niiskuskontroll

Bambusest kangad imavad kuni 60% parimini niiskust kui isegi parimas orgaanilised puuvillad. Orgaanilisest bambusest valmistatud kangad imavad nahalt liigset niiskust ära ilma nahka kuivatamata. See aitab kontrollida baktereid või lööbeid, mis muidu võivad niiske või märja nahaga õitseda. Bambusviskoosist valmistatud rätikud aitavad hoida Teie lapse naha looduslikult pehmena ja lööbevabana.

Hüpoallergeenne

Bambus ei soodusta  ega varja tolmulestasid. Bambusest valmistatud kangastel on madalam võimalus põhjustada allergilisi reaktsioone, mistõttu nad sobivad imikutele alates sünnist. Need, kes on vastuvõtlikud allergiatele, leiavad sageli, et nad ei ole bambusest kangaste suhtes allergilised.  Saadaval on ka bambusviskoosist voodipesud ja magamiskotid,  mis omavad kõiki bambuse häid omadusi ning on samas vastupidavad.

 

Säästev alternatiiv

Bambus on kõrreline ja seega ei tapa saagikoristus taime, vaid soodustab selle kasvu. Erinevalt lehtpuidust kasvab bambus edasi samast tüvist; see tähendab, et ümberistutamine ei ole vajalik ja välditakse metsade hävitamist. Bambus kasvab väga kiiresti, palju kiiremini kui lehtpuud ja seda saab koristada 1–5 aasta jooksul, sõltuvalt liigist. Bambused on kõige kiiremini kasvavad puittaimed maailmas: nende kasvukiirus võib ulatuda kuni 1 meeter päevas.

100% biolagunev

Bambus on 100% taaskasutatav. Praktiliselt igal taimeosal on funktsionaalne kasutus, alates toidust kuni tellinguteni; see muudab selle väga tõhusaks ja ökonoomseks materjaliks ja suurepäraseks keskkonnale. 

Väga populaarsed on ka bambusviskoosist beanie mütsid ning nokaga suvemütsid. Ideaalsed tundlikule nahala ning ei aja higistama. Samal ajal kaitsevad päikese eest ning on UV kaitsega.

 

 

Hoiame loodust ja hoiame oma lapsi.