Punutud beebipesa 2in1, mint

81,28 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Multifunktsionaalne põimitud beebipesa kookon, mille saab hiljem panna võrevoodi pehmenduseks. Beebipesa on suurepärane lahendus alates beebi esimestest elukuudest. See on teie lapsele ideaalne magamiskoht – beebipesa on väiksem ja hubasem kui beebivoodi, nii et laps tunneb end selles palju turvalisemalt.

Pärast punutise madratsi küljest lahtiühendamist muutub see punutud voodipehmenduseks beebivoodile (pikkusega kuni 180cm) Punutud põrkeraud sobib suurepäraselt igas beebivoodis, aga ka "täiskasvanute" voodis. See on ka lastetoa originaalne dekoratiivelement.

Punutud kaitseraud on kinnitatud madratsi külge spetsiaalsete puuvillaste kaaridega, mis võimaldab hõlpsasti pesa moodustada ja sellesse beebi panna.

Beebipesa põhja moodustav matt on lahtivõetav, mis teeb padjapüüri enda pesemise lihtsaks. Mati sisetükk on valmistatud kaasaegsest allergiavastase sertifikaadiga toorainest - kokkupressitud silikoon lausriidest, mis tagab parima jäikuse, elastsuse ja pehmuse.

Pehmenduse täidis koosneb pehmest ja hingavast Eco-Fillballist. Need on õhukesed pehmed kiud, mis on moodustatud väikesteks pallideks, millel on täiendavad ventilatsioonikanalid.

Suurus:

Matt pikkus 66/75cm laius 32/43cm

Punutud voodipehmendus: pikkus 180cm, kõrgus 20cm.

Kogus
Tellimine 1-3 nädalat