Majariiul nukumaja XXL Calla, 116 cm

171,82 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

1. ja 2. korruse kõrgus: 38cm

3. korruse kõrgus: 33cm

Kas raamatud, mänguasjad ja nukud vajavad kiiresti uut kohta? Pakkuge neile suur ja ilus kodu!

Majakujuline raamaturiiul sobib suurepäraselt lastetuppa, andes sellele tohutult võlu! Ja muide, see töötab praktilise mööbliesemena!

Kaunis disain köidab väikelapse tähelepanu ja pakub talle oma väikeses kuningriigis seistes palju rõõmu!

Suur hulk riiuleid võimaldab riiulile panna palju mänguasju ja kaunistusi! Tänu sellele on ruumi korrashoid ja huvitav sisekujundus palju lihtsam!

Õrn, kuid võluv disain sobib hõlpsalt igasse ruumi! See täiendab suurepäraselt nii klassikalisi tube kui ka modernset minimalistlikku korterit!

Raamaturiiulit saab kasutada mitte ainult tavalise mööbliesemena, millele saab raamatuid panna, vaid ka edukalt nukumajana lõbutsedes.

Mahukad riiulid võimaldavad teil neid täita paljude erinevate raamatutega! Kindlasti aitab see arendada kirge raamatute lugemise vastu, mis on elus väga oluline!

Lihtsad kujud muudavad mööbli kergesti puhastatavaks, mistõttu on see ideaalne lapse puhastamise õpetamiseks, sealhulgas tolmu eemaldamiseks!

Raamatukapi mõõdud on valitud nii, et mudilane jõuaks raskusteta ka kõige kõrgematele riiulitele! Enam ei pea oma lemmikraamatuni jõudmiseks ohtlikest treppidest ja toolidest üles ronima!

Saate lasta lapsel kõikvõimalikke esemeid riiulile ise sättida! See mõjutab positiivselt tema võimet ruumi organiseerida ja võimaldab tal avastada korra ja selle säilitamise tähtsust!

See mööbliese on ideaalne lahendus inimestele, kes soovivad keskkonna eest hoolt kanda! Kui Sulle on oluline looduse hea seisukord, siis vali mööbliese puidust, tänu millele ei koorma see liigselt keskkonda! Valides oma lapse tuppa puitmööbli, ei paku te talle mitte ainult suurepärast sisustust, vaid ka võimalust avastada suureks saades loodust puutumatuna!

Puit annab ka piisava tugevuse ja saame mure liiga paljude raamatute pärast riiulisse panna.

Lase oma väikelapsel oma toas korra eest hoolitseda!

Kogus
Tellimine 1- 3 nädalat

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
82,5x30x116 cm
Materjal
MDF/puit