Puidust nukumaja + mööbel, 80 cm

152,49 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Puidust nukumaja valmistati suure hoole ja tähelepanuga detailidele, tänu millele köidab see mitte ainult teie lapse, vaid ka teie ja teid külastavate inimeste tähelepanu!

Kaunis stiilne disain sobib nii modernsesse kui ka klassikalistesse interjööridesse, täiendades neid ja andes neile meeldiva iseloomu! Heledad, loomulikud värvid loovad teie lapses esteetikatunde ja julgustavad teda mängima! Maja koosneb lausa neljast korrusest, tänu millele on seal palju mänguruumi! Kõrgeimal tasapinnal asuv puitterrass annab võlu kogu majale!

Paljude erinevate tubade hulgas on vannituba, kabinet, elutuba, söögituba koos kööginurgaga ja magamistuba! Igaüks neist on täielikult varustatud ja valmis tervitama uut nukuperekonda!

Suured mõõtmed tähendavad, et sisse ei mahu mitte ainult kõige pisemad nukud, nii et sa ei pea muretsema, et sinu väikelapse lemmiksõber ei osale melust!

Maja pakub suurepärast lõbu mitte ainult tüdrukutele, vaid ka poistele! Iga laps veedab mõnusalt aega ja õpib tundma pereliikmete rolle! Nukumajaga mängimine on suurepärane ettekääne julgustada oma last asju korda hoidma! Maja puhtana hoidmine võib osutuda tõeliseks väljakutseks! Ja kui see nii läheb, on see suur rahulolu ja uhkus!

Mänguasja lihtsus paneb väikese kodu haldaja kujutlusvõime väga kiiresti ja loomulikult arenema!

See toode on ideaalne lahendus inimestele, kes soovivad keskkonna eest hoolt kanda! Kui Sulle on oluline looduse hea seisukord, vali puidust maja, tänu millele ei koorma see liigselt keskkonda! Valides oma lapse tuppa puitmööbli, ei paku te talle mitte ainult suurepärast sisustust, vaid ka võimalust avastada suureks saades loodust puutumatuna!

Puidu kasutamine põhimaterjalina tagab kõrge vastupidavuse, tänu millele võib lõbu kesta pikki tunde!

Ideaalne kingitus igale lapsele!

Komplekti sisu:

maja ise kokkupanemiseks

voodi

2x istet

kodumasinate laud

diivan

riidekapp

4x toolid

köögikapp

post

kiikhobune

laud

vann

kraanikauss

Tualettruumid

kontoritool

laud

4x nukk

Komplekt ei sisalda LED-riba

Mõõdud:

maja: 61,5 cm x 27 cm x 83 cm

korruste vaheline kõrgus: umbes 18 cm

eeskujuliku mööblieseme (voodi) mõõdud: 17cm x 12cm x 4,5cm

pakendi mõõdud: 65,5cm x 18cm x 35cm

Kogus
Tellimine 1-3 nädalat

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
61.5cm x 27cm x 83cm