Moosese korv Boho jalgadega, tumehall

283,65 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Kaunis moosese korv boho stiilis. 100% käsitsi valmistatud armastusega. Baby Moses Basket ei näe mitte ainult hea välja lastetoas, vaid on mugav kasutada iga päev.

See heegeldatud häll on ideaalne voodi teie väiksele. See on heegeldatud 100% puuvillast. Küljed on väga stabiilsed. Selle heegeldatud beebivoodi põhi on valmistatud tugevast 6 mm vineerist. Heegeldatud beebivoodit saab kasutada kuni 5-6 kuu vanuseni (oleneb beebist) ja lapse kaaluga kuni 8 kg. Kaasas on kvaliteetsetest materjalidest valmistatud madrats. Madrats on valmistatud sertifitseeritud materjalidest. See on täidetud spetsiaalse fliisiga, mis jäigastab ja isoleerib last põhjast. Kaasas täispuidust jalad.

Mõõdud:

• korvi pikkus - 75 cm

• korvi laius - 35 cm

• korvi sügavus – 25 cm

• puidust põhja paksus – 6 mm

• madratsi paksus: 4 cm

Tähelepanu! Käsitsi valmistatud tolerants võib olla +/- 1–1,5 cm

Ideaalne puuvillasest kootud käepidemetega häll – pakume laias valikus värve. Palun arvestage, et värvid võivad erinevate monitoride ja ruumi valgustuse erinevuse tõttu veidi erineda.

HOOLDUSJUHEND: käsitsi pestav.

Tähelepanu! Ärge kasutage vannituppa, kui teie laps saab ise seista, põlvitada või üles tõmmata. Ärge jätke oma last selle toote kasutamise ajal järelevalveta. Hoia tulest eemale. Ärge kasutage, kui teie laps saab ümber pöörata. Ärge jätke oma last selle toote kasutamise ajal järelevalveta.

Kogus
Tellimine 1-3 nädalat