Step2 seiklus mänguväljak Cottage Slide

1 499,00 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Selle armsa mängumaja ja liumäega on võimalused lõputud! See võib olla loss, kajut, piraadilaev või kõik, mida nad soovivad ette kujutada! Selles stiilses õuemängukomplektis on kasutatud segamaterjale ainulaadse välimuse saamiseks. Peamiselt puidust valmistatud konstruktsioon loob klassikalise ilme. Värvilised plastdetailid on lastesõbralikud ja kestavad tunde! See puidust ja plastist mängumaja pakub väikestele meelelahutust kogu päeva!

Iseloomulik:

- Ronige mööda ronimiskaldteed üles oma majakese juurde metsas! Kasutage külaliste sisse- ja väljalaskmiseks Hollandi stiilis uksi!

- Küpsetage sees pliidiplaadil toitu! Ärge unustage nõusid pesta – teeseldud köögivalamu võimaldab lastel koristada!

- Kasutage tugevaid käepidemeid ja ronige ülemisele platvormile! Värvilisi paneelseinu on lõbus piiluda ja need pakuvad lisaturvalisust.

- Kui olete valmis, pange ülipikk 5-jalane liumägi alla, et lõbutseda!

- Hoidke teeseldud mänguasju hõlpsasti käeulatuses, kasutades väljatõmmatavat sahtlit! Koristamine on imelihtne!

STEP2 – esiteks kvaliteet, teiseks suurepärased mänguasjad! Kui lapsele mänguasja valimisel juhindute kvaliteedist ja ohutusest, siis Ameerika firma Step2 kogu fantastiliste mänguasjade valik vastab kindlasti lapse, lapsevanema, lasteaedade, lasteaedade ja muude õppeasutuste ootustele. Step2 on USA-s aastakümneid valmistanud parimaid mänguasju! Pakkumises on: liivakastid, aiamajad, mänguväljakud, töötoad, pealesõidud, köögid, lastemööbel.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
193 x 241,3 x 177,8 cm (avatud panipaigaga)
Materjal
plastik