VIGA suur puidust grill koos tarvikutega

71,12 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

On aeg rikastada lõbuu grilliga! Grillimine on peaaegu rahvussport! Soojadel suveõhtutel kogu perega aega veeta ja õues olemist nautida. Kogu perele on see aeg puhkamiseks ja lõõgastumiseks, mida mitte ainult täiskasvanud ei oota pikisilmi. Nüüdsest saab teie laps teid grilli valmistamisel truult jäljendada ja isegi külalistele roogi valmistada. Lapsed õpivad valmistama värvilisi vardasid, sest nad saavad ise tooteid toppida ja luua pulkadele oma kombinatsioone. See julgustab neid uurima uusi maitseid, mitmekesistama oma dieeti uute toodetega, nt. baklažaan, seened ja seakael. Nüüdsest saad grillroogasid valmistada aastaringselt, sõltumata ilmast!

- Grilli nupud, mis pöörlevad ja klõpsavad

- Väike riiul maitseainete ja lisandite hoidmiseks

- Suur riiul resti all

- grillitarvikute komplekt

- Köögiviljade ja liha komplekt grillimiseks

- Tippkvaliteet - tehtud tähelepanu detailidele

- Suured mõõdud - sobivad ka suurematele lastele

- Ohutuse tagavad EN testid ja CE sertifikaat

Grill pakub kõige pisematele turvalist lõbu ilma kätepõletuste või sisselõigeteta jõulise mängu ajal, sest kõik servad on hoolikalt ümardatud. Tänu tugevale töötlusele ja detailidele tähelepanu pööramisele kestab see mänguasi palju aastaid.

Kogu see on valmistatud pöökpuidust ja värvitud mittetoksiliste värvidega erksates värvides, mis köidavad pilku ja julgustavad lõbutsema, pakkudes samas palju rõõmu.

Meie prioriteediks on laste ohutus ja mänguasjade kõrgeim kvaliteet, seega tagame, et mänguasjade värvimiseks kasutatavad värvid on mittetoksilised ja vastavad ohutusstandarditele (EN71 ja ASTM)

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
39x26x60 (cm)