Puidust röster + võileib

40,62 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Hariduslik sensoorne mänguasi, puidust Masterkidzi röster koos tarvikute komplektiga on suurepärane mänguasi, mis sobib laste köögi aksessuaariks. Komplektis on kõik vajalik maitsva röstsaia valmistamiseks: nupu ja kangiga röster, leivaviil, või, moos, nuga ja taldrik.

Röstsai on ideaalne hommikusöök kõigile! Neid on kiire ja lihtne valmistada ning kõik armastavad neid. Isegi laps saab valmistada maitsvaid röstsaia - selle tõestuseks on lastele mõeldud puidust röster koos röstsaia valmistamise tarvikute komplektiga. Väikelaps saab mängurösteris õppida võileibu valmistama ning hiljem omandatud oskust vanemate abiga päris rösteril kasutada.

Komplekt on suurepärane täiendus laste kööki. Vahel on vaja valmistada kiire hommikusöök ja ruttu lasteaeda joosta – siis pole aega oivalisi roogasid kaua valmistada. Väikelaps siseneb oma imelisse kööki, viskab viilu rösterisse, sööb selle või ja maitsva moosiga ning on kõht täis!

Kõik elemendid on valmistatud puidust. Valides puidust Masterkidzi mänguasjad, hoolite keskkonnast ja vähendate plastijäätmete teket.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
21x9x12(cm)