Musliinlapid, 70x70 cm, 3 tk, Moonlight

15,20 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Nende hüdrofiilsete lappidega on teil kodus õiged multifunktsionaalsed lapid. Trendikas kuuvalgusprint annab lapidele isikupärase ilme.

See hüdrofiilne on ideaalne rätikuna pärast vanni. Hüdrofiilne puuvill imab endasse palju niiskust ja selle õhukese kangaga saad naha nahavoltide vahel kergesti kuivaks patsutada. Pehme kangas kaitseb beebi õrna nahka. Kas teie laps ajab regulaarselt toitu "tagasi"? Seejärel asetage hüdrofiilne riie hälli pähe, vankrikasti ja nende pea alla mänguaeda. See säästab palju võrevoodi vahetamise aega ja kaitsete mänguväljaku matti. Lapsega väljasõiduks pange alati mähkmekotti mõned hüdrofiilsed lapid, sest see multilapp on kasulik kiire vankrikattena päikese ja tuule eest. Ja selle lapiga on sul kohe toitmise ajal käepärast röhitsemislapp. Kasulik ka mähkimislapina, et beebi oleks kaitstud ja saaksid pinna puhtana hoida. Päris mugav, eks? Milline riie! Ilma selleta enam ei saa.

Suurus  70 x 70 cm multilapid standardvarustuses 3-pakendis.

Lapid saad pesta mõnusalt kuumalt, et neid saaks alati hügieeniliselt kasutada. Neid võib triikida, aga parem mitte. Katmata hüdrofiilne kangas imab rohkem niiskust.

Kogus
Tellimine 1-3 nädalat

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
70x70 cm
Materjal
100% puuvill