100% bambus musliinlapid, 2 tk, 70x70 cm

30,40 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

LUNA LIGHTS

Musliin 100% bambusviskoosist beebilapid antibakteriaalsete Silver Plus Protection osakestega.

Pehmed, universaalsed lapid on igas beebitarvete nimekirjas kohustuslikud! Bambuslapid on kaetud hõbedaste mikroosakestega, mis tagavad täiusliku kaitse bakterite, erinevat tüüpi hallituste ja seente eest. Hõbeda osakesi kasutatakse peamiselt meditsiinitööstuses, kus steriilsus on äärmiselt oluline.

Kuna lapikesed on peaaegu alati iga lapse löhedal, hoolitsesime selle eest, et need oleksid hügieenilised, kõrvaldades Teie last ümbritsevad bakterid. Meie lapid on valmistatud täielikult bambuslõngast, mis on äärmiselt õrn ja pehme. Bambuskiud imab suurepäraselt niiskust ja on tugevate antibakteriaalsete omadustega. Need on kasulikud igas olukorras: toitmise, krooksutamise, pesemise, beebi kuivatamise ja paljude teiste tegevuste ajal. 100% bambusest mähkmed tagavad teie lapsele värskuse ja mugavuse, samas kui hindate lka ise nende mugavust igas olukorras.

Silver Plus valem.

Nanoosakeste kujul kasutatav hõbe ei põhjusta allergilisi reaktsioone, ei ärrita nahka, on mittetoksiline. Metalli osakesed ei liigu kangast nahale. Lisaks biostaatilise kanga kõige olulisemale omadusele, mis eemaldab bakterid, tegeleb see ka tavalise lestaprobleemiga. Kuigi see ei pühi neid täielikult, hoiab see paljunemist. Ja need on need mikroskoopilised tegelased, mis on sageli allergiliste reaktsioonide põhjuseks, nt. düspnoe, riniit, konjunktiviit. Seda materjali kasutatakse ka nahahaiguste, nagu atoopiline dermatiit, raviks.

Bakteriostaatilises puuvillas (disainitud koos Silver Plus valemiga) magamine aitab ravida põletikke ja parandada naha üldist seisundit;kangas ei ima lõhnu, näiteks higi. See on eriti oluline, kuna valem Silver Plus Protection kaitseb lappide värskuse säilimist; lisaks: see on antistaatiline. Elektrilaengute tekitamise põhjuse kõrvaldamine (eriti positiivne) vähendab pinget ja kroonilise väsimuse tunnet.

Ärge unustage bambuskanga kõige olulisemaid omadusi:

- antibakteriaalne, seenevastane, allergiavastane

- pestitsiidide ja saasteaineteta

- vett ja higi imav

- issteriliseeriv (kangas steriliseerib end kuni 30% imendunust, tekitades värskuse tunde)

- neutraliseerib ebameeldivad lõhnad (neelavad halvad lõhnad ja vabastavad need ainult pesemise ajal)

- täielik biolagunevus

Värvid on inimsõbralikud ja keskkonnasõbralikud, vastavalt OEKO-TEX Standard 100 sertifikaadile.

Kogus
Tellimine 2-4 nädalat

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
2 x 70x70 cm
Materjal
100% bambusviskoos