Premium puidust parkimismaja

81,32 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Parkimine, tankimine, pesemine, remont - Üks parkla, palju võimalusi! Kahte kaasasolevat mänguautot saab selle garaaži kolmele erinevale tasemele parkida või kaldteid mööda alla veeretada. Kui bensupumbaga või elektrilaadimisjaamas tankida ja liikuvate rullikutega autopesulast läbi sõita, särab laste lemmikauto jälle nagu uus! Käsivändaga juhitav autotõstuk viib sõidukid erinevatele parklatasanditele. Lukustusmehhanism ja põrandas olevad sooned tagavad, et autod tõusevad oma tasemele ilma libisemata. Paindlik kummist stopper töötab ka suurepärase katapuldina mänguautodele. Helikopteri maandumisplats lifti katusel.

See on väikestele parkimismajafännidele kohustuslik mänguasi. Kaks stabiilset plastikust kaldteed on paigutatud nii, et on võimalik üksainus pidev väljapääs. Kogu selle aja saab liigendtõkkeid kasutada liikluse juhtimiseks. Selle komplektiga on kõrge mänguaja väärtus ja kauakestev lõbu garanteeritud! See parkimismaja võlub kliente oma hästi nähtava puitmaterjaliga ja on optiliselt minimaliseeritud tänavaliikluses leiduvate tüüpiliste värvidega. Kuna kujundus ei sisalda numbreid ega sõnu, saavad isegi kõige väiksemad lapsed ikoone ja illustratsioone aru. Ainulaadne arhitektuur pakub avatud mängukogemust ja palju stabiilsust.

See parkimismaja ühendab kõik turu jaoks olulised lõpptarbija nõuded ühte, muutes selle mänguasjade parkimismajade seas absoluutseks meistriks. 

Kogus
Hetkel otsas - Küsi saadavust!

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
62 x 36 x 43 cm
Vanus
3+

Teile võib meeldida ka

Kiire tarne! Liiklusmärgid puidust

Liiklusmärgid puidust

Hind 17,27 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.