CLASSIC WORLD EDU puidust piknikulaud vihmavarjuga

304,95 €
shopping-basket-xxl.png

"Kiire tarne" tähistusega tooteid saab osta ka meie kauplusest kohapealt

Meistri 16, Tallinn E-R 10:00 - 18:00

delivery-xxl.png

Laos olevatele toodetele tarneaeg

1-2 tööpäeva.

Tootekood:

Puidust piknikulaud tuntud kaubamärgilt Classic World. Toode on valmistatud kvaliteetsest puidust, värvitud mittetoksilise immutusega, lastele täiesti ohutu. Pingid koos lauaga on poltidega kokku kinnitatud, mis tagab kindlama konstruktsiooni. Lisaks on laual ka vihmavari, mis kaitseb päikese eest. Kõrvuti istumine ja rääkimine kasvatab oskusi, teadmisi ja enesekindlust.

Omadused:

- alates 3 eluaastast

- valmistatud kvaliteetsest puidust

- värvitud mittetoksilise immutusega

- lõputu lõbu

- ideaalne täiendus liivakastile

  Mänguasi arendab:

- käelised oskused

- loogiline mõtlemine

- kujutlused

- loovus

- suhtlemine

- oskus jagada

Kõige väiksematele lastele on suunatud ökomänguasjad, mis on valmistatud täiesti looduslikest, biolagunevatest ja hüpoallergeensetest materjalidest, tänu millele on need 100% ohutud ja kahjutud mitte ainult keskkonnale, vaid ka Sinu lapsele.

Classic World mänguasjad tutvustavad lastele fantastilise lõbu uude dimensiooni! Klassikamaailm on puidust ökoloogilised mänguasjad, mille eesmärk ei ole ainult nalja pakkumine, vaid ka laste loovuse arendamine, emotsionaalse tundlikkuse arendamine või sõpruse leidmise õpetamine. Klassikalised maailma muusikalised mänguasjad väärivad eraldi äramärkimist - need võimaldavad teil luua kõige väiksemate laste muusikalise tundlikkuse.

Kogus
Tellimine 5-10 tööpäeva

 

 

 

Lisainfo

Mõõdud
105x96x50 (cm)
Vanus
3-6 aastat